"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

21.4 C
Trikala

Ανεβάζει “στροφές” ο Μικέλης

lafarm

Σχετικά άρθρα

Συνεχίζοντας με ακατάπαυστο ρυθμό τις περιοδείες απ’ άκρη σ’ άκρη του Νομού Τρικάλων, ο Μικέλης Χατζηγάκης επισκέφθηκε τις τελευταίες δύο μέρες, δώδεκα (12) χωριά προκειμένου να μιλήσει από κοντά με τους κατοίκους τους και να έχει προσωπική γνώση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν.

Συγκεκριμένα επισκέφθηκε την Αύρα, την Τριγώνα, τον Κορυδαλλό, την Πεύκη, την Παναγία, το Φλαμπουρέσι, τον Κονισκό, το Μαυρέλι, το Γερακάρι, τον Λογγά, την Αχελινάδα και το Φωτεινό, άκουσε προσεκτικά τους προβληματισμούς των κατοίκων και μίλησε μαζί τους για την προοπτική αντιμετώπισης των προβλημάτων τους.

Διαπίστωσε αρχικά ότι το μέγιστο πρόβλημα των ορεινών και ημιορεινών κοινοτήτων είναι η εγκατάλειψη και η ερήμωσή τους που οφείλεται κυρίως στην φυγή των νέων που αναζητούν δουλειές στα αστικά κέντρα, καθώς οι συνθήκες στα χωριά τους είναι δυσβάστακτες.

Ο Μικέλης Χατζηγάκης αναφέρθηκε στις άμεσες προτεραιότητες που η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας θα αναλάβει προκειμένου να αντιστραφεί αυτό το κύμα φυγής, με επίκεντρο την επίλυση του προβλήματος της ύδρευσης και την βελτιστοποίηση της οδοποιίας με χρηματοδότηση που θα γίνει σε συνεργασία με την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Σημαντική χαρακτήρισε και την ανάπτυξη περιβαλλοντικών δράσεων καθώς και του περιβαλλοντικού τουρισμού που θα δημιουργήσει προϋποθέσεις για νέες θέσεις εργασίας και συμπλήρωσε ότι επιβάλλεται ο καθαρισμός των μονοπατιών προκειμένου να δημιουργηθεί η υποδομή προς αυτήν την κατεύθυνση.

Τόνισε ότι είναι αποφασισμένος να αγωνιστεί και μετά τις εκλογές μαζί με τους πολίτες για ένα νέο οικονομικό μοντέλο που θα στηρίζεται στην παραγωγή και στα συγκριτικά μας πλεονεκτήματα, όπως είναι η κτηνοτροφία και ο τουρισμός.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης