"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

9.5 C
Trikala

Ανοιξιάτικο χιόνι στα ορεινά των Τρικάλων

lafarm

Σχετικά άρθρα

Μπορεί ημερολογιακά να βρισκόμαστε στην  Άνοιξη, ωστόσο, ο καιρός θυμίζει περισσότερο χειμώνα ειδικά στα ορεινά του νομού Τρικάλων .  Από το μεσημέρι μικρής έντασης  χιονοπτώσεις σημειώνονται στον ορεινό όγκο ενώ στα πεδινά συνεχίζονται οι βροχοπτώσεις . Η φωτογραφία από το Περτούλι και τη βίλα Φιλοκώστα.

Ραγδαία επιδείνωση του καιρού: Έρχονται ισχυρές καταιγίδες

Ο καιρός την Κυριακή (13/3/2016)

Νεφώσεις θα αναπτυχθούν αρχικά στο Ιόνιο και την ηπειρωτική Ελλάδα με αποτέλεσμα να σημειωθούν βροχές και καταιγίδες. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά στη Στερεά Ελλάδα, τη Θεσσαλία και τη Μακεδονία, θα επεκταθούν σταδιακά και στις υπόλοιπες ανατολικές περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν στα κεντρικά και τα βόρεια από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Στα υπόλοιπα από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση κυρίως στα κεντρικά και τα βόρεια.

Ο καιρός τη Δευτέρα (14/3/2016)

Νεφώσεις θα αναπτυχθούν τη Δευτέρα με βροχές, καταιγίδες στα ανατολικά, χιόνια στα ορεινά και σε ημιορεινές περιοχές της χώρας. Τα φαινόμενα θα είναι έντονα στο Αιγαίο και τη κεντρική Ελλάδα. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Αιγαίο 7 τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει περαιτέρω πτώση κυρίως στα ανατολικά.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης