"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

11.9 C
Trikala

Αντί για τον Ε-65 τα Τρίκαλα προτιμούν Μπατζίνα από τη Μπαρμπαρίγου….

lafarm

Σχετικά άρθρα

Ως κεραυνός εν μέσω καταιγίδας αρνητικών ειδήσεων, έπεσαν στο νομό οι πρόσφατες δηλώσεις του Υπουργού Υποδομών Κ.Καραμανλή, για τη παραπομπή της ολοκλήρωσης του οδικού άξονα Ε-65 στο απώτερο μέλλον.

Ουσιαστικά μας ανακοίνωσε ότι το έργο είναι ανώριμο και δεν έχει εξευρεθεί χρηματοδότηση, ενώ υπάρχουν άλλες προτεραιότητες όπως για παράδειγμα η επέκταση της Ιονίας οδού προς Κακαβιά (θα εξυπηρετήσει τους Αλβανούς πολίτες).

Το βόρειο τμήμα του οδικού άξονα κεντρικής Ελλάδας διέρχεται εξ` ολοκλήρου από το νομό Τρικάλων και μας αφορά άμεσα, παρ’ όλα αυτά οι πολιτικοί-αυτοδιοικητικοί ταγοί και οι φορείς της πόλης , “αγρόν ηγόρασαν” .

Δεν τους περισσεύει χρόνος, ενέργεια και φυσικά φαιά ουσία για ν’ ασχοληθούν με τα επουσιώδη, όπως οι αναπτυξιακές υποδομές στο νομό.

Προέχουν οι ασφαλτοστρώσεις σε σταύλους ημετέρων, η αρρωστημένη προσωπική προβολή στα “έγκυρα” ΜΜΕ και η πρόσληψη της τηλεοπτικής σεφ Μπαρμπαρίγου, για να φτιάξει τρικαλινή Μπατζίνα στο επιμελητήριο.

Η εγκληματική αμέλεια και συνέργεια το 2015 των τότε ντόπιων πολιτικών σωτήρων, που μεθόδευσαν τη μη έγκαιρη χρηματοδότηση και την αλλαγή χάραξης του τμήματος Καλαμπάκα Εγνατία, ουσιαστικά πιστώνεται τη παραπομπή του έργου σήμερα στις ελληνικές καλένδες.

Οι υπαίτιοι της άσχημης τροπής για τα συμφέροντα του νομού που πήρε ο άξονας Κεντρικής Ελλάδας και  στη παρούσα φάση τηρούν στάση ένοχης σιωπής, έχουν επώνυμο και ευθύνες, που δεν μπορούν να αποποιηθούν και κάποτε πρέπει να αποδοθούν.

Κωνσταντίνος Κουτσονάσιος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης