"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

19.7 C
Trikala

Αντί να δοθεί η δυνατότητα ψήφου στους Έλληνες του εξωτερικού, να αφαιρεθεί το δικαίωμα ψήφου στους Έλληνες του εσωτερικού

lafarm

Σχετικά άρθρα

Η Νέα Δημοκρατία ζητάει τροπολογία στο νομοσχέδιο του «Κλεισθένη» να δοθεί δυνατότητα ψήφου στους Έλληνες του εξωτερικού από τον τόπο κατοικίας τους.

Αφού διευκρινίσω πως θεωρώ ότι οι Έλληνες του εξωτερικού θα έπρεπε να είχαν δικαίωμα ψήφου από τον τόπο κατοικίας τους -εδώ και δεκαετίες-, έχω την εξής απορία:

Γιατί η Νέα Δημοκρατία -που ήταν πάρα πολλά χρόνια κυβέρνηση- δεν έδινε τη δυνατότητα ψήφου στους Έλληνες του εξωτερικού από τον τόπο κατοικίας τους;

Ποιος την εμπόδιζε; Ο ΣΥΡΙΖΑ του 3%;

Η Νέα Δημοκρατία -εκτός από τις προηγούμενες δεκαετίες- ήταν κυβέρνηση μέχρι τον Ιανουάριο του 2015.

Γιατί δεν έδινε τότε τη δυνατότητα ψήφου στους Έλληνες του εξωτερικού από τον τόπο κατοικίας τους;

Δεν το έκανε, γιατί ήξερε πως η μεγάλη έξοδος των Ελλήνων έγινε εξαιτίας της χρεοκοπίας της χώρας το 2010, για την οποία ευθύνονται η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ.

Η Νέα Δημοκρατία ανακάλυψε το «δικαίωμα» των Ελλήνων του εξωτερικού να ψηφίζουν στον τόπο κατοικίας τους, όταν έγινε κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ.

Γενικά, γίνεται μεγάλη προσπάθεια από την Νέα Δημοκρατία, τον ΣΥΡΙΖΑ και τα άλλα κόμματα να βρουν πελάτες για τις επόμενες εκλογές.

Και τώρα ψάχνουν και για πελάτες στο εξωτερικό. Ψηφοφόροι-επενδυτές.

Το γεγονός ότι στις εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2015 δεν πήγαν στις κάλπες σχεδόν οι μισοί από τους πολίτες που έχουν δικαίωμα ψήφου, έχει προκαλέσει μεγάλη ανησυχία στις πολιτικές μαριονέτες του προτεκτοράτου.

 

Ας σταματήσει πια η γελοιότητα.

Οι εκλογές στην Ελλάδα δεν έχουν πια κανένα νόημα.

Η χώρα είναι δεμένη, υποθηκευμένη και τελειωμένη.

Και τώρα, που συμβαίνουν όλα αυτά -και οι εκλογές δεν έχουν νόημα-, θέλουν να δώσουν δυνατότητα ψήφου στους Έλληνες του εξωτερικού εκεί που ζουν.

Να μην δοθεί δυνατότητα ψήφου στους Έλληνες του εξωτερικού στον τόπο κατοικίας τους.

Αυτό που πρέπει να γίνει είναι να σταματήσουν να ψηφίζουν και οι Έλληνες που ζουν στην Ελλάδα.

Πρέπει να καταργηθούν οι εκλογές.

Τι να τις κάνεις τις εκλογές στο προτεκτοράτο;

Ας διοριστεί από τις Βρυξέλλες μια κυβέρνηση Ευρωπαίων αξιωματούχων και τα αριστερά και δεξιά πολιτικά λαμόγια να πάνε να βρουν καμιά δουλειά.

 

(Οι Έλληνες που ζουν στο εξωτερικό, καλό θα ήταν να κάνουν μόνοι τους εκλογές και να βγάλουν μια κυβέρνηση εξωτερικού. Ούτως ή άλλως, σε λίγο θα είναι περισσότεροι από τους Έλληνες που ζουν στην Ελλάδα. Ήδη, στο εξωτερικό ζουν έξι εκατομμύρια Έλληνες. Οπότε, να κάνουν μια κυβέρνηση εξωτερικού και να καταστρώσουν ένα σχέδιο να πάρουμε τη χώρα πίσω. Από τους εδώ Έλληνες δεν υπάρχει ελπίδα. Τους αρέσει που είναι δούλοι.)

 

 

pitsirikos

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης