"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

18.2 C
Trikala

Αντιδράσεις Βολιωτών για το Τρικαλινό αεροδρόμιο ….

lafarm

Σχετικά άρθρα

Δεν πίστευε στα αυτιά του ο  αντιπρόεδρος της ΠΟΞ Κώστας Λεβέντης ότι οι φορείς των Τρικάλων προωθούν πρόταση για την κατασκευή αεροδρομίου στην περιοχή της Φαρκαδόνας με το επιχείρημα ότι θα ενισχυθεί ο τουρισμός στα Μετέωρα!. Ο τόνος των δηλώσεων του στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ σκληρός. Δικαιολογημένη η οργή. Το ζητούμενο βέβαια παραμένει να «ξυπνήσουν» όλοι  όπως είπε και ο κ. Λεβέντης πριν ερημώσει το αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου για το οποίο οι υποσχέσεις και της πολιτικής ηγεσίας του ΥΠΟΜΕΔΙ παραμένουν μόνο στα λόγια.

Β.Κ

ΒΟΥΛΗΣΗ

Ακόμη και εάν η πρόταση των Τρικαλινών για το αεροδρόμιο… Μετεώρων δεν περπατήσει, αποδεικνύεται τελικά ότι ο δρόμος για να αποκτήσουμε πανθεσσαλική συνείδηση είναι μακρύς ακόμη και ανηφορικός. Αλλιώς δεν εξηγείται το γεγονός ότι … οι Τρικαλινοί για να πετύχουν το στόχο τους αποσιωπούν σε επίσημη επιστολή προς τον πρωθυπουργό ότι ήδη υπάρχει αεροδρόμιο στη Ν. Αγχίαλο το οποίο μάλιστα έχει χαρακτηριστεί στολίδι για τις σύγχρονες υποδομές του. Πολιτική βούληση να λειτουργήσει χρειάζεται.

Β.Κ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Οι βουλευτές του νομού μας του ΣΥΡΙΖΑ εργάζονται αθορυβα και μεθοδικα για την πραγματοποιηση πολλών απιαστων ονείρων μας ! Πουλιά στον αέρα πιανουν για να το πούμε απλά. Με την βοήθεια του καταΚαημενου υπουργού μέχρι αεροπορική σύνδεση με το Ριο βλέπω να επιτυγχάνεται παρελασοντας ο ιδιος με όλων των σωμάτων της στολές με την μουσική επένδυση του Γιώργου Μαγγα και την ενδυματολογικη επιμέλεια της κυρίας Μαγγα της Τζούλυ…!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης