"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

13.2 C
Trikala

ΑΟΤ: Εντός έδρας ήττα του ΑΟΤ από τον Παναγρινιακό

lafarm

Σχετικά άρθρα

Θύμα έκπληξης έπεσε ο ΑΟ Τρίκαλα για την 13η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, αφού γνώρισε την εντός έδρας ήττα με 0-1 από τον Παναγριανιακό, στο φινάλε του πρώτου γύρου.

Η τρικαλινή ομάδα είχε την υπεροχή, αλλά όχι και την ουσία που είναι το γκολ.

Πλέον θα πρέπει να αφήσει πίσω το άτυχο αυτό παιχνίδι, αφού την Κυριακή ξεκινά ο δεύτερος γύρος με το παιχνίδι στην Ελευσίνα κόντρα στον Πανελευσινιακό.

Τα Τρίκαλα είχαν τον έλεγχο στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, έχασαν ευκαιρίες με Αλεξίου στο 14’ και στο 37’, με τον Κοσκουνά στο 49’ . Ο Παναγρινιακός απείλησε με τον Ντα Σίλβα στο 74’ και λίγο αργότερα σκόραρε από την άσπρη βούλα, με ένα πέναλτι που ανακάλυψε ο… διαιτητής!

Συγκεκριμένα στο 77’ δόθηκε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Ριζογιάννη πάνω στον Τσιούνη, ο οποίος ξεγέλασε τον διαιτητή και ο Γκόλιας ήταν εύστοχος και έκανε το 0-1

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Σταύρου (Ανατολικής Αττικής) με βοηθούς τους κ.κ. Καλογριανίτη (Καρδίτσας), Γιοβάνη (Καρδίτσας). Εδειξε κίτρινη κάρτα στον Παναγιωτόπουλο των φιλοξενουμένων.

ΑΟ Τρίκαλα (Σάκης Θεοδοσιάδης): Παϊτέρης, Σανδραβέλης (63’ Βαταμίδης), Ριζογιάννης, Αγκαράι (73’ Κοντογεώργος), Κωστόπουλος, Κρητικός, Κουσκουνάς, Γιοκέ, Αλεξίου (46’ Κουτσιανικούλης), Λουκάς, Καρανίκας

Παναγρινιακός (Γιάννης Κατσαρός): Καλαντζής, Καλοκαίρης, Γκόλιας, Παναγιωτόπουλος, Φραγκούλης, Καραλής, Τσακνής, Κοντογιάννης (65’ Ντα Σίλβα), Σπανός (65΄ Τσιούνης), Μήλιος, Αλ Ομπισάτ (82’ Τσοπανάς)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης