"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

10.7 C
Trikala

Απάντηση Σάκη Παπαδόπουλου στα «πυρά» της Ζωής Κωνσταντοπούλου

lafarm

Σχετικά άρθρα

 

” απεκαταστάθη πολλαπλώς ο κ. Παπαδόπουλος μετά την πρόταση μομφής που ήθελε να καταθέσει εναντίον μου…” δήλωνε χθες στη συνέντευξή της στον κ. Παπαχελά η κ. Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Τι εννοεί η ποιήτρια ; Ότι η σύγκρουσή μας με την αλαζονεία της, με τον ναρκισσισμό της, έγινε για κάποια ανταλλάγματα εκ μέρους του Αλέξη Τσίπρα, που τον αναγόρευσε σε αντίπαλό της; Δεν είχα καμία ιδεολογικοπολιτική αντιπαράθεση στη Κοινοβουλευτική μας Ομάδα με την πρώην Πρόεδρο της Βουλής.

Δικαίωμά της οι απόψεις της για διαφορετικούς χειρισμούς στη σύγκρουση με τους δανειστές και για έξοδο από την Ενωμένη Ευρώπη.

Δικαίωμά μου να εκτιμώ ότι η Αριστερά στην Ελλάδα οφείλει να μάχεται για αλλαγή των συσχετισμών, που δίνει ήδη κάποιους καρπούς… Όμως η συμπεριφορά της ως Πρόεδρος της Βουλής ήταν προσβλητική, υπεροπτική, απαράδεκτη… Αν το καταλάβει κάποτε έχει καλώς…

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Αν μαζευες υπογραφες μέσα στην βουλή για την εκδίωξή της σε ρώτησε η γυναίκα και οχι αν εχετε ιδεολογικές διαφορές Αν αποκαταστάθηκες πολλαπλώς ( προφανώς εσύ και το σόι σου ), αυτό σχολίασε και όχι αν η αριστερα δίνει μαχες κλπ. Και για ποιά αριστερά μιλάς; Αυτήν οταν ήσουν στο ΚΚΕ; αυτήν του συνασπισμού της αριστεράς και της πρόόδου και της κυβέρνησης Τζανετάκη; Της αριστεράς του Πατραμάνη του οποίου υπήρξες ΑΥΤΌΚΛΗΤΟΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟΣ ΣΎΜΒΟΥΛΟΣ; της αριστεράς της συνεργασίας σου με το βαθυ ΠΑΣΟΚ και τον Κουβέλη για να γίνεις νομάρχης; ( αλλη ξεφτίλα η πάραίτηση σου, θυμάσαι;) της αιστεράς του ενιαίου ΣΥΡΙΖΑ η του τωρινού ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ; ΛΑΓΟΣ είσαι Σακη. Είχες κώλο εσύ να τα βάλεις με την Κων / πούλου!. . Σε βάλαν να κάνεις την “βρώμικη ” δουλειά . Οπως σε βάλαν να ” ξεπροβοδίσεις” τον Λαφαζάνη, τον Στρατούλη τον Πανούση και των “κολλητό” σου τον Γαβριήλ !Σε καταλάβαν πως είσαι ” μανούλα” για τέτοια οπότε “αξια τα όποια τριάκοντα αργύρια” με την μορφή της “πολλαπλούς αποκατάστασης” . Αλλωστε μια ζωή τα ίδια δεν έκανες; Αλλη φορά θα πούμε περισσότερα για τα ” αριστερο- ιδεολογικά” καμώματα. Τώρα αξιος ο μισθός σου και καλός ( τουλάχιστον!) υφυπουργός. Μην στεναχωριεσαι πάντως… εχουμε δεί και χειρότερους!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης