"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

28.8 C
Trikala

Απέκλεισαν τα Τέμπη με τα τρακτέρ τους οι αγρότες- Δείτε τις εναλλακτικές διαδρομές

lafarm

Σχετικά άρθρα

 

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας, λόγω αγροτικών κινητοποιήσεων στον αυτοκινητόδρομο Π.Α.Θ.Ε. στο ύψος της Νίκαιας, του Πλατυκάμπου και των Τεμπών Λάρισας, σήμερα Κυριακή (05-02-2017) από ώρα 13.30΄ και για όσο χρονικό διάστημα απαιτηθεί, απαγορεύεται η κυκλοφορία όλων των Ι.Χ. επιβατικών αυτοκινήτων, των φορτηγών και των λεωφορείων, στα τμήματα του αυτοκινητόδρομου Π.Α.Θ.Ε.:
α. από τον ανισόπεδο κόμβο Πλατυκάμπου (χ/θ 351+000) μέχρι τη διασταύρωση Κιλελέρ (χ/θ 329+400), στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα.

β. από τον ανισόπεδο κόμβο Νίκαιας (χ/θ 346+400) μέχρι τον ανισόπεδο κόμβο Συκουρίου (χ/θ 360+200), στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Θεσσαλονίκη.
γ. από τον ανισόπεδο κόμβο Γυρτώνης (χ/θ 365+500) μέχρι τη διασταύρωση Στομίου (χ/θ 390+300) και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας
Κατά τη διάρκεια της απαγόρευσης, η κυκλοφορία όλων των οχημάτων διεξάγεται από εναλλακτικές διαδρομές, ως ακολούθως:

Κατεύθυνση κυκλοφορίας προς Θεσσαλονίκη:
Όλα τα Ι.Χ. επιβατικά αυτοκίνητα, τα φορτηγά και τα λεωφορεία θα εκτρέπονται από τον ανισόπεδο κόμβο Νίκαιας (χ/θ 346+400) προς την παλαιά Εθνική Οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης και στη συνέχεια:
είτε από τον ανισόπεδο κόμβο Γυρτώνης (χ/θ 365+500) θα κατευθύνονται προς την Επαρχιακή Οδό Γυρτώνης – Αμπελώνα – Τυρνάβου και ακολούθως μέσω της Νέας Εθνικής οδού Λάρισας – Κοζάνης και την Εγνατία Οδό θα εισέρχονται στον αυτοκινητόδρομο Π.Α.Θ.Ε., στο ύψος του Κόμβου Κλειδί Ημαθίας (χ/θ 474+500),
είτε θα κατευθύνονται στην Εθνική Οδό Λάρισας– Τρικάλων – Καλαμπάκας – Γρεβενών και θα εισέρχονται στην Εγνατία Οδό.
Κατεύθυνση κυκλοφορίας προς Αθήνα:

  1. Τα φορτηγά μικτού βάρους άνω των 3,5 τόνων και όλα τα λεωφορεία θα εκτρέπονται από τον ανισόπεδο κόμβο Κλειδί Ημαθίας (χ/θ 474+500) προς Βέροια (Εγνατία Οδό) – Κοζάνη και από εκεί:
    είτε μέσω της Εθνικής Οδού Κοζάνης – Λάρισας και της Επαρχιακής Οδού Τυρνάβου – Αμπελώνα – Γυρτώνης θα κινούνται έως τον ανισόπεδο κόμβο Γυρτώνης, όπου θα εισέρχονται στην παλαιά Εθνική Οδό Αθηνών-Θεσσαλονίκης και στη συνέχεια μέσω της παλαιάς Εθνικής Οδού Λάρισας – Βόλου θα εισέρχονται στον αυτοκινητόδρομο Π.Α.Θ.Ε. από τον ανισόπεδο κόμβο Βελεστίνου (χ/θ 312+000).
    είτε μέσω της Εθνικής Οδού Κοζάνης – Γρεβενών – Καλαμπάκας – Τρικάλων, της Εθνικής Οδού Τρικάλων- Λάρισας και της παλαιάς Εθνικής Οδού Λάρισας – Βόλου θα εισέρχονται στον αυτοκινητόδρομο Π.Α.Θ.Ε. από τον ανισόπεδο κόμβο Βελεστίνου (χ/θ 312+000).
  2. Τα Ι.Χ. επιβατικά και τα φορτηγά μέχρι 3,5 τόνους, που θα προέρχονται από Θεσσαλονίκη και Πιερία, θα εκτρέπονται στη διασταύρωση Στομίου (χ/θ 390+300) και μέσω της Επαρχιακής Οδού Ομολίου – Στομίου – Βελίκας – Αγιοκάμπου – Αγιάς και της Επαρχιακής Οδού Αγιάς – Λάρισας θα οδηγούνται στην παλαιά Εθνική Οδό Λάρισας – Βόλου και θα εισέρχονται στον αυτοκινητόδρομο Π.Α.Θ.Ε. από τον ανισόπεδο κόμβο Βελεστίνου (χ/θ 312+000).
  3. Όλα τα φορτηγά άνω των 3,5 τόνων και τα λεωφορεία που θα προέρχονται από Κατερίνη – Πλαταμώνα, θα αναστρέφονται από τον ανισόπεδο κόμβο Αιγάνης και στη συνεχεία, επίσης μέσω Κατερίνης, θα εκτρέπονται κατάλληλα.
    Παρακαλούμε τους φίλους οδηγούς, να ακολουθούν τις οδηγίες των τροχονόμων και να ενημερώνονται διαρκώς για κάθε μεταβολή των κυκλοφοριακών συνθηκών.
    Για κάθε πληροφορία σχετική με τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και την κίνηση των οχημάτων, οι οδηγοί μπορούν να ενημερώνονται στα τηλέφωνα 2410 -683168, 2410-683169, 2410-741253.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης