"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

10.8 C
Trikala

Απίστευτη αντιπαράθεση Τσίπρα – Μητσοτάκη μέσω twitter για τη νίκη της Μπαρτσελόνα

lafarm

Σχετικά άρθρα

Ο πρωθυπουργός «τρόλαρε» τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την πρόβλεψή του για το Champions League και εκείνος του απάντησε «με το ίδιο νόμισμα»

Μια ασυνήθιστη για τα ελληνικά δεδομένα «αντιπαράθεση» μέσω Twitter είχαν ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκος Μητσοτάκης, τα ξημερώματα της Πέμπτης. 

Αφορμή για τον διαξιφισμό υπήρξε η επική ανατροπή και νίκη-πρόκριση της Μπαρτσελόνα επί της Παρί Σεν Ζερμέν με 6-1 για το Champions League. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μόλις την προηγούμενη ημέρα κατά την συνέντευξη που έδωσε μέσω facebook είχε προβλέψει πως η Παρί Σεν Ζερμέν θα κατακτήσει το τρόπαιο, γράφοντας χαρακτηριστικά πως «θα ποντάρω στο αουτσάιντερ, στην Παρί Σεν Ζερμέν». 

Θέλοντας να τον τρολάρει για την αποτυχημένη πρόβλεψη ο Αλέξης Τσίπρας έγραψε στο Twitter του, λίγο μετά τη λήξη του αγώνα: «Τελικά, @kmitsotakis η PSG (σ.σ. Παρί Σεν Ζερμέν) θα κερδίσει το Champions League όσο και η ΝΔ τις επόμενες εκλογές».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν έχασε χρόνο και μετά από λίγα λεπτά του απάντησε, τρολάροντάς τον και αυτός «με το ίδιο νόμισμα»: «Καλά, μια λάθος πρόβλεψη για το Champions League έκανα, δεν έχασα και τα αποτελέσματα της ΕΛΣΤΑΤ…»!

ΠΗΓΗ: protothema.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης