"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

21.2 C
Trikala

Απίστευτο: Συνέλαβαν όλη την Ολυμπιακή ομάδα της Ζιμπάμπουε επειδή δεν έφερε ούτε ένα μετάλλιο από το Ρίο

lafarm

Σχετικά άρθρα

«Σπαταλήσαμε τα χρήματα του κράτους σε αυτά τα ποντίκια, που αποκαλούμε αθλητές» δήλωσε ο πρόεδρος της χώρας Ρόμπερτ Μουγκάμπε

Απίστευτο: Συνέλαβαν όλη την Ολυμπιακή ομάδα της Ζιμπάμπουε επειδή δεν έφερε ούτε ένα μετάλλιο από το Ρίο

 

Τη σύλληψη και κράτηση των 31 αθλητών και αθλητριών της Ολυμπιακής αποστολής στο Ρίο ντε Τζανέιρο, για την αποτυχία τους να κατακτήσουν μετάλλιο, φέρεται να διέταξε ο πρόεδρος της Ζιμπάμπουε, Ρόμπερτ Μουγκάμπε. Η κυβέρνηση τη χώρας της Αφρικής το διαψεύδει, πάντως τονίζοντας ότι το ανέφερε ΜΜΕ της Νιγηρίας χωρίς πηγή.

Όπως μετέδωσε το “pmnewsnigeria.com”, ο Ρόμπερτ Μουγκάμπε φέρεται να έγινε έξω φρενών, με το γεγονός πως η 8η θέση ήταν η καλύτερη από αθλητή/αθλήτρια της Ζιμπάμπουε στο Ρίο ντε Τζανέιρο και να είπε: «Σπαταλήσαμε τα χρήματα του κράτους σε αυτούς τους αρουραίους, που αποκαλούμε αθλητές. Αν δεν είσαι έτοιμος να θυσιάσεις τα πάντα για να κατακτήσεις έστω χάλκινα μετάλλια ή να καταλάβεις τέταρτες και πέμπτες θέσεις, όπως οι γείτονές μας στην Μποτσουάνα, τότε γιατί σπαταλάς τα χρήματά μας;»

Ο Μουγκάμπε συνέχισε: «Αν χρειαζόμασταν ανθρώπους να πάνε στη Βραζιλία για να τραγουδήσουν τον εθνικό μας ύμνο και να κρατήσουν τη σημαία, τότε καλύτερα να στέλναμε μερικά ωραία κορίτσια και αγόρια από το πανεπιστήμιο για να μας εκπροσωπήσουν».

Στο τέλος, ο πρόεδρος της Ζιμπάμπουε, Ρόμπερτ Μουγκάμπε, τόνισε: «Αυτή η κατάσταση θυμίζει έναν ανίκανο άνδρα, που είναι παντρεμένος με πέντε γυναίκες: ποιο είναι το νόημα; Θα κάνω τα πάντα για να μοιραστούν το κόστος της προετοιμασίας τους και να πληρώσουν πίσω στην κυβέρνηση όλα τα χρήματα, ακόμα και αν χρειαστεί να περάσουν δέκα χρόνια. Τελικά, αποδείχθηκε πως πήραν ένα δάνειο για να κάνουν διακοπές στη Βραζιλία, οι άχρηστοι».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης