"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

13.5 C
Trikala

Απευθείας αεροπορική σύνδεση της Ν. Αγχιάλου με την Αγγλία

lafarm

Σχετικά άρθρα

Απευθείας αεροπορική σύνδεση του αεροδρομίου της Ν. Αγχιάλου με τα αεροδρόμια του Λούτον και του Μάντσεστερ της Αγγλίας θα είναι στο εξής δυνατή, μέσω της εταιρείας Easy Jet.

Η επίσημη ανακοίνωση της Εταιρίας αναμένεται τις επόμενες ημέρες. Για το θέμα αυτό σε σημερινή ανακοίνωση του Δήμου Βόλου αναφέρονται τα εξής: «Χαιρετίζουμε με ικανοποίηση την απόφαση της αεροπορικής εταιρίας Easy Jet να εντάξει στους προορισμούς της και το αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου, στόχο για τον οποίο ως Δήμος Βόλου εργαστήκαμε σκληρά, με συναντήσεις και συνεννοήσεις με τα διευθυντικά στελέχη της εταιρίας, που πραγματοποιήθηκαν στο Δημαρχείο του Βόλου, όπως καλώς γνωρίζουν οι εκπρόσωποι των εμπλεκομένων φορέων της περιοχής μας, που είχαν την απαραίτητη ενημέρωση.

 

Δεν διεκδικούμε ούτε επαίνους, ούτε έπαθλα, πράττοντας απλά το καθήκον μας (σύντομα, μάλιστα, εκτιμούμε ότι θα έχουν αποτέλεσμα και οι συνεννοήσεις με άλλες εταιρίες, που έχουν προχωρήσει) αλλά δεν επιτρέπουμε και την καπήλευση του αγώνα της πόλης μας από εξωγενείς παράγοντες, όπως ο περιφερειάρχης Λάρισας.

Άλλωστε την προβολή, όπως διακαώς την επιθυμεί, την έχει διοργανώνοντας πανηγυράκια με διάφορες ΜΚΟ (όχι των «αλληλέγγυων», άλλες…) και με πρόθυμους συνεργάτες, δυστυχώς εδώ στο Βόλο.

Όλοι όσοι επιχειρούν με τη συνδρομή συγκεκριμένων διαπλεκόμενων Μέσων Ενημέρωσης να συσκοτίσουν τις τεράστιες ευθύνες τους για την υπανάπτυξη της περιοχής και ταυτόχρονα να οικειοποιηθούν και να χειραγωγήσουν τις αναπτυξιακές προσπάθειες που καταβάλλουμε, με τις υγιείς δυνάμεις της πόλης μας, πλανώνται πλάνην οικτρά. Πλέον οι πολίτες μας γνωρίζουν όλους και άλλωστε τέτοια άθλια δημοσιεύματα τα διαβάζουν απλώς μεταξύ τους (ως συγγενείς και φίλοι), αφού η κοινωνία τους έχει γυρίσει την πλάτη, ανταμείβοντας τους όπως τους αξίζει.

Σύντομα, και ευθύς ως διευθετηθούν όλες οι  αναγκαίες λεπτομέρειες, η σχετική αλληλογραφία θα δημοσιοποιηθεί για να φανεί, για πολλοστή, φορά η αναξιοπιστία των δημοσιογραφικών σκουπιδιών που διαστρεβλώνουν βάναυσα την αλήθεια, για να γίνουν αρεστοί στα διαπλεκόμενα αφεντικά τους, ακόμη και σε βάρος των συμφερόντων της πόλης και των πολιτών».

TAXYDROMOS

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης