"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

20.7 C
Trikala

Αποκαλύφθηκε ο ρόλος του κ. Παπαμιχαήλ

lafarm

Σχετικά άρθρα

Με τη σημερινή του δήλωση-ανακοίνωση ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης του Δήμου Μετεώρων κ. Γιάννης Παπαμιχαήλ αποκαλύπτεται μπροστά στους συνδημότες μας για το ρόλο του ως «υποστήριγμα» του Δημάρχου κ. Θοδωρή Αλέκου και της Δημοτικής Αρχής η οποία φυλλοροεί.

Επιβεβαιώνει με τον πιο εκκωφαντικό τρόπο αυτό που όλη η Καλαμπάκα συζητούσε από το 2019 ότι κατήλθε στις εκλογές έτσι ώστε εκμεταλλευόμενος τις αδυναμίες του προηγούμενου εκλογικού Νόμου να αποτελέσει το τέλειο «υποστήριγμα» του κ. Θοδωρή Αλέκου και ουσιαστικά να συνδιοικήσει.

Είδαμε να γίνεται αυτό πράξη εδώ και 3 χρόνια, συνεδρίαση τη συνεδρίαση, μέρα με τη μέρα. Απλά τώρα το επιβεβαιώνει και ο ίδιος γραπτά προσπαθώντας να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα και το bonus που δίνει η Δημοτική Αρχή Αλέκου, με δική του ψήφο και υποστήριξη, στον εργολάβο αποκομιδής των απορριμμάτων.

Δεν θα τον ακολουθήσουμε τον κ. Παπαμιχαήλ στον κατήφορό του, ούτε θα απαντήσουμε στους αισχρούς του υπαινιγμούς και τα λογοπαίγνια για την παράταξή μας, «Δύναμη Ευθύνης», η οποία διέπεται από τις αρχές και τις αξίες του αείμνηστου ηγέτη της και πρώην Δημάρχου Χρήστου Σινάνη και στα 5 χρόνια διοίκησής της στο Δήμο αποτέλεσε υπόδειγμα διαφάνειας και χρηστής διαχείρισης προς το συμφέρον των δημοτών.

Εμείς από διαφάνεια γνωρίζουμε κ. Παπαμιχαήλ και όχι από αναθέσεις. Ξέρετε είναι πολύ μικρή η Καλαμπάκα και ο Νομός Τρικάλων και όλοι γνωριζόμαστε μεταξύ μας. 

Συνεχίστε το έργο σας δίπλα στον κ. Αλέκο. Άξιος.

«ΔΥΝΑΜΗ ΕΥΘΥΝΗΣ»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης