"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

23.3 C
Trikala

Αποκλειστικό!! Είχε εγκαίρως ενημερωθεί η όχι η Κυβέρνηση, για το πρόβλημα στο νότιο τμήμα του Ε 65 ;

lafarm

Σχετικά άρθρα

Την ύπαρξη Έκθεσης Πραγματογνωμοσύνης του ΤΕΕ (Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας) στις 23-11-2020, όπου τεκμηριώνεται με αδιάσειστα στοιχεία ότι δεν δύναται να πραγματοποιηθεί η διέλευση του νότιου τμήματος του Ε-65 άνωθεν της σήραγγας Σ.Σ 1 της ΝΣΓΥΤ (Νέας Σιδηροδρομικής Γραμμής Υψηλών Ταχυτήτων), αποκαλύπτει σήμερα η TRIKKIpress. 

Το πόρισμα αυτό, καθώς και το προγενέστερο στις 5-3-2019 έγγραφο της ΕΡΓΟΣΕ προς τη κοινοπραξία κατασκευής του Αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδας, προκειμένου αυτή να προβεί άμεσα μέσω του μελετητή στον αναγκαίο έλεγχο στατικότητας της επίμαχης σήραγγας, μαρτυρά ότι υπήρχαν σαφείς υπόνοιες για κακοτεχνίες και σχεδιαστικές αποκλίσεις στη Σιδηροδρομική Σήραγγα Σ.Σ 1, με συνέπεια να είναι αδύνατη η ολοκλήρωση του έργου εντός του χρονοδιαγράμματος, στο τμήμα Διάκου – Λιανοκλαδίου.


Παρ` όλα αυτά, κυβερνητικά στελέχη, υπηρεσιακοί παράγοντες και ΓΕΚ-ΤΕΡΝΑ στις 30-1-2021, δυόμιση δηλαδή τουλάχιστον μήνες μετά τη γνωστοποίηση του προβλήματος, διοργάνωναν φιέστες με τη παρουσία μάλιστα του ιδίου του Πρωθυπουργού, όταν γνώριζαν εκ των προτέρων ότι το έργο δεν θα παραληφθεί όπως διαβεβαίωναν με δηλώσεις τους από το δημόσιο στις 27-12-2021 βάση της συμφωνίας παραχώρησης και θα υπήρχε καθυστέρηση άνω των 24 μηνών.

Κώστας Κουτσονάσιος

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Και γιατί δε ρωτάτε ΔΗΜΟΣΙΑ τους δύο υπουργούς που φαίνονται στη φωτό που ανεβάσατε;;;;;;
    Ο ένας ειναι ο καθ’ ύλην αρμόδιος κ ο έτερος με έντονο τοπικό ενδιαφέρον για την έκβαση του έργου…
    Βέβαια, μπορεί να απαντήσει κ η τοπική ΝΟΔΕ ή όπως αλλιώς τη λένε τώρα….

  2. Η χάραξη της γραμμής του ΟΣΕ με τις σήραγγες έγινε χρόνια πριν την χάραξη του Ε65, οπότε η ευθύνη είναι της Κυβέρνησης που παρέλαβε τα σχέδια του Ε65.

  3. Η προηγούμενη κυβέρνηση αποδοκιμάστηκε από το λαό, όπως λένε μετά από τις εκλογές….

    Αυτοί που παρέλαβαν εδώ κ δυόμισι χρόνια, δεν κατάλαβαν τί παρέλαβαν ή θέλουν μια ακόμη τετραετία ως περίοδο χάριτος;;;;;;;
    Αστεία πράγματα….
    Ας στρωθούν οι υπεύθυνοι ΟΛΟΙ να βγάλουν άκρη κ να παραδοθεί το έργο στην ώρα του….
    Βέβαια, κανένας δε θα απαντήσει στην κύρια ερώτηση του αρθρογράφου…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης