"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

23 C
Trikala

Αποχώρησε ο Σούλης Παπαδόπουλος από τον ΑΟΤ «Έχω διαφορετική φιλοσοφία από τον Σαμολαδά» είπε

lafarm

Σχετικά άρθρα

Την απόφασή του να αποχωρήσει από την ομάδα του ΑΟ Τρίκαλα μετά το ματς με τον Καραϊσκάκη εξέφρασε ο προπονητής Σούλης Παπαδόπουλος, λέγοντας ότι είχε πάρει την απόφαση πριν από μέρες αλλά τον κράτησαν οι παίκτες και τονίζοντας ότι «έχω τελείως διαφορετική φιλοσοφία από τον τεχνικό διευθυντή τον κ. Σαμολαδά «.

Οι δηλώσεις του

«Πρώτα θα μιλήσουμε αγωνιστικά και μετά θα σας πω κάτι που έχω μιλήσει και στα παιδιά. Δεν έχω κανένα παράπονο από τους ποδοσφαιριστές, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πάρα πολύ καλύτεροι. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες για γκολ, δυστυχώς σε μια φάση τώρα, ήταν οφσάιντ, ήταν φάουλ, ο αντίπαλος πέτυχε ένα γκολ. Μετά μας εκνεύρισαν με τις καθυστερήσεις συνέχεια, μόνο μια άλλη φορά μπήκε στην περιοχή μας και είμασταν κατά κράτος καλύτεροι. Τα παιδιά όχι μόνο σήμερα αλλά και σε όλα τα παιχνίδια, έχουν δώσει ότι μπορούνε. Νομίζω ότι στο τέλος τα παιδιά θα σώσουν την ομάδα.
Όσο για μένα, αυτό που θέλω να πω έχω πάρει την απόφασή μου εδώ και πολύ καιρό, είχα μιλήσει και με τους αρχηγούς πριν από 2-3 παιχνίδια, εγώ θα φύγω από την ομάδα, έχω τελείως διαφορετική φιλοσοφία από τον τεχνικό διευθυντή τον κ. Σαμολαδά σε θέματα οργάνωσης και σε θέματα σκέψεων για το μέλλον της ομάδας. Η φιλοσοφία είναι μία στο ποδόσφαιρο, ο τεχνικός διευθυντής είναι μετά τον πρόεδρο και πρέπει να δείχνει σεβασμό. Η αποχώρησή μου δεν έχει καμία σχέση με το παιχνίδι. Είτε κερδίζαμε 3-0 είτε 6-1 εγώ πάλι θα έφευγα σήμερα. Μακάρι να κερδίζαμε και να ήταν πιο εύκολα τα πράγματα αλλά και πάλι πιστεύω η ομάδα δεν έχει πρόβλημα.»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης