"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

10.7 C
Trikala

Από το «κανένα σπίτι χωρίς ρεύμα», στα πολλά σπίτια χωρίς ρεύμα!

lafarm

Σχετικά άρθρα

laiki.enotita

Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, αναιρώντας μια ακόμα δέσμευση της, επιτρέπει τις διακοπές ρεύματος στην πόλη και στα χωριά των Τρικάλων, στις οποίες καταγίνεται το τελευταίο διάστημα η ΔΕΗ.

Συνεργεία των εργολάβων της ΔΕΗ προβαίνουν σε διακοπές της ηλεκτροδότησης σε σπίτια ανέργων, πολυτέκνων και άλλων φτωχών ανθρώπων που αδυνατούν να πληρώσουν το ηλεκτρικό και να προβούν σε ρύθμιση στην οποία απαιτείται 10% προκαταβολή και ακόμα περισσότερο να φανούν συνεπείς στη ρύθμιση.

Η δέσμευση της συγκυβέρνησης για «κανένα σπίτι χωρίς ρεύμα» πάει περίπατο, όπως περίπατο πήγε η κατάργηση των μνημονίων και του ΕΝΦΙΑ, το παράλληλο πρόγραμμα και πολλά άλλα. Η τριτομνημνημονιακή συγκυβέρνηση ακολουθώντας κατά πόδας τις προηγούμενες μνημονιακές κυβερνήσεις, αφήνει χωρίς ηλεκτρικό και θέρμανση χιλιάδες φτωχά λαϊκά νοικοκυριά, έρμαια στο σκοτάδι και στο κρύο και στην εισπρακτική επίθεση της μετοχοποιημένης-ιδιωτικοποιημένης ΔΕΗ.

Οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι, οι συνταξιούχοι, τα φτωχά λαϊκά στρώματα, πρέπει με ενιαίο μέτωπο να αντιμετωπίσουν αυτή την κατάσταση και να μην επιτρέψουν τις διακοπές ρεύματος. Ο αγώνας τους πρέπει να κατατείνει στην ανατροπή της μνημονιακής κόλασης και των κυβερνήσεων που τις υπηρετούν και στην ανάδειξη αντιμνημονιακής κυβέρνησης που θα καταργήσει τα μνημόνια και θα ικανοποιήσει τις διεκδικήσεις του κινήματος.

 Η Λαϊκή Ενότητα θα βρίσκεται στην πρώτη γραμμή αυτής της πάλης.

Τρίκαλα, 9/3/2016

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης