"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

14.1 C
Trikala

Αρης Μερεντίτης : Απόφαση ευθύνης!!!

lafarm

Σχετικά άρθρα

Στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στα Τρίκαλα ξεχωρίζει η κάθοδος του Αρη Μερεντίτη, ο οποίος στην προσωπική του σελίδα στο facebook αναφέρει:

Ξεκινάω από σήμερα τον αγώνα για τις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου ως υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ. Μια απόφαση ευθύνης, συνεπής με τις απόψεις που πάντα εξέφραζα.

Με το ΠΑΣΟΚ, γιατί ήταν η παράταξη που έκανε τη δύσκολη επιλογή το 2010, την επιλογή που, παρά τους δεκάρικους, τα Ζάππεια και τις απειλές για κρεμάλες όλων των υπολοίπων κομμάτων, τελικά αποδείχτηκε η μοναδική αξιόπιστη για τη σωτηρία της χώρας. Μια επιλογή με πρόδηλο πολιτικό κόστος για την Παράταξη και τα στελέχη της, αλλά με μοναδικό στόχο τη διασφάλιση του μέλλοντος της χώρας. Κι αυτό το πέτυχε.

Τώρα που η γενιά μου πληρώνει τις πράξεις και τις παραλείψεις των προηγούμενων, τώρα που οι εύκολες απάτες και αυταπάτες κατέρρευσαν, τώρα που η πολιτική απαξιώνεται, τώρα που πρέπει να σχεδιάσουμε το μέλλον, τώρα είναι η ώρα να αναλάβουμε ευθύνες. Ο καθένας μας, και κυρίως η νέα γενιά, με υπευθυνότητα, με άποψη, με ατομική ευθύνη παίρνει αποφάσεις και συμμετέχει στο αύριο.

Η ιδιώτευση δεν είναι επιλογή. Δεν υπάρχουν σωτήρες, δεν υπάρχουν μεσσίες. Όλοι μαζί πρέπει να περάσουμε από τις άγονες ανταλλαγές ύβρεων, συνθημάτων, καταγγελιών και μύθων στο διάλογο, τη σύνθεση, το σεβασμό και την ειλικρίνεια.

Να ξεπεράσουμε αγκυλώσεις και ιδεοληψίες. Να αφήσουμε στο περιθώριο όσους προσβάλλουν τη λογική και όσους ενισχύουν τη μισαλλοδοξία. Να βρούμε τρόπους να δημιουργήσουμε πλούτο για τη χώρα. Να διαμορφώσουμε την ταυτότητα της σύγχρονης Ελλάδας, της Ελλάδας για την οποία θα είμαστε υπερήφανοι.

Μόνο έτσι οι θυσίες των τελευταίων ετών θα έχουν αξία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης