"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

19.4 C
Trikala

Αριστερός Ψάλτης : Eσύ, ένας πρώην Κνίτης , τι ζητούσες μέσα στη θαλαμηγό του εφοπλιστή ;

lafarm

Σχετικά άρθρα

ΕΣΥ , ΕΝΑΣ  ΠΡΩΗΝ  ΚΝΙΤΗΣ,   ΤΙ ΖΗΤΟΥΣΕΣ  ΜΕΣΑ   ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΜΗΓΟ ΕΝΟΣ  ΕΦΟΠΛΙΣΤΗ;

 Στην εκστρατεία, λένε, του Μεγαλέξανδρου, όταν το στράτευμα περνούσε μέσα από κάποια έρημο , τους έλλειψε το νερό. Δίψασε τότε  όλος ο στρατός, μαζί και ο Αλέξανδρος.
Ενας στρατιώτης όμως, σε μία χαραμάδα βράχου, βρήκε λίγο νερό, το μάζεψε μέσα στην περικεφαλαία του, και το πήγε στον Αλέξανδρο για να ξεδιψάσει ο στρατηλάτης.  Ο τελευταίος κοίταξε το νερό , και ρώτησε:

«Φτάνει για να ξεδιψάσει  όλος ο στρατός;»
« Δεν φτάνει Αλέξανδρε», του αποκρίθηκε ο στρατιώτης.
« Τότε , δεν θα ξεδιψάσει  κανένας», αποκρίθηκε ο στρατηλάτης και έχυσε το νερό πάνω στην  άμμο.    Αν  ήταν  Πρωθυπουργός-  Αρχηγός, θα ρωτούσε: 
«Φτάνει αυτή η θαλαμηγός  για να κάνουν διακοπές όλοι οι Ελληνες;»

«Όχι, αρχηγέ», Θα του απαντούσαν.
«Τότε, ούτε και εγώ θα κάνω διακοπές πάνω σε τούτο το καράβι». Καλά, ξέρω τι  θα μου πείτε: Άλλο πράγμα ο Αλέξανδρος και άλλο ο Αλέξης, και πως πάλι έμπλεξα τα σώβρακα με τις γραβάτες!

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Αυτοί που έχουν οφθαλμούς και στις δύο αυτές φωτογραφίες βλέπουν τον Τσίπρα σε ένα πολυτελές κότερο,είχαν δει και τον βασιλέα Παύλο να φέρνει βόλτα μέσα σε αυτοκίνητο στο Τουρκολίμανο και μάλιστα να τους κουνά το χέρι,τυχαίως 4 ημέρες πριν τις εκλογές(ενώ και η κουτσή Μαρία ήξερε ότι πέθανε),είδαν και τον Τζακ Ρούμπι σε ζωντανή μετάδοση να πυροβολεί τον Όσβαλντ,τον υποτιθέμενο δολοφόνο του Κένεντι,τον οποίο τυχαίως συνόδευαν 2!!! αστυνομικοί με πολιτικά,όστις Ρούμπι πέθανε τυχαίως μετά από λίγο καιρό,έχοντας…καρκίνο.Επίσης είδαν ότι ο Λαμπράκης ήταν θύμα ..τροχαίου(ανατρέξτε στις δεξιές εφημερίδες της εποχής)μέχρι να πέσουν επάνω στον ..παλαβό ανακριτή.
    Είδαν και μάλιστα μαζικά,να έχει δίκιο στην πολύβουη υπόθεση,ο Κυμπουρόπουλος,ενώ ένας μαθητής της Β ‘Γυμνασίου με βαθμό 12 στην ανάλυση κειμένου,καταλαβαίνει ότι ο εν λόγω υποψήφιος μας δουλεύει κανονικά όταν λέει, ότι παλεύει για ίσα δικαιώματα,ενώ χρησιμοποιεί τα παραπάνω που του δόθηκαν!!!Διαβάστε καλά τα λεχθέντα του και μετά εκφράστε την γνώμη σας.
    Α και να μην ξεχάσω.Τυχαίως τρεις ημέρες πριν τις εκλογές του ’85 είδαμε και τον Μητσοτάκη τον Α’, φωτό με κάτι Γερμανούς αξιωματικούς του Γ’ Ράιχ.
    Εν κατακλείδι,όταν μετά από χρόνια αποδειχτεί ότι ο Σκάι ήταν όργανο του Σύριζα,με αρχηγό τον Πορτοσάλτε,θυμηθείτε με παρακαλώ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης