"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

19.8 C
Trikala

Αρκετά με την υποκρισία… φτάνει πια με το θέατρο του παραλόγου

lafarm

Σχετικά άρθρα

paralogo theatro
Δημήτρης Πετσέτας : Αποφεύγω να προσωποποιώ πράγματα και καταστάσεις, αλλά κάποιες φορές αυτό είναι αναπόφευκτο, αφού ορισμένοι άνθρωποι εκτός από ονοματεπώνυμα έχουν και θεσμικούς ρόλους.

Αναφέρομαι στον Πρωθυπουργό, στην Πρόεδρο της Βουλής, στον πρώην υπουργό των Οικονομικών, στον υπουργό Ανασυγκρότησης και στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που καταψήφισαν το νομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα για την έναρξη των συζητήσεων προκειμένου να υπογραφεί μία νέα συμφωνία με τους δανειστές.

Αναρωτιέμαι: πώς αντιλαμβάνονται όλοι αυτοί τη στήριξη προς την κυβέρνηση, όταν καταψηφίζουν ένα τόσο σημαντικό νομοσχέδιο, και πόσο βλάκες θεωρούν τους συναδέλφους και συντρόφους τους, που αναλαμβάνουν να σηκώσουν το πολιτικό κόστος αυτής της δύσκολης απόφασης ;

VOULI  A

Σε ξένα χωράφια δεν μπαίνω και δεν με ενδιαφέρουν τα εσωκομματικά του κόμματος της πλειοψηφίας. Όμως, η κυβερνητική πορεία μας αφορά όλους και, γι΄ αυτό, θεωρώ εντελώς αναγκαίο ένα ξεκαθάρισμα από την πλευρά του Πρωθυπουργού.

Καλές είναι οι ισορροπίες και οι δημοκρατικές διαδικασίες, αλλά – όταν έχεις την ευθύνη της διακυβέρνησης – πρέπει να παίρνεις αποφάσεις, που κάποιες φορές δεν είναι εύκολες.

Αυτή η ερμαφρόδιτη κατάσταση δεν οδηγεί πουθενά και δεν μπορεί να συνεχίζεται εσαεί. Επιτέλους, αυτοί που κρατάνε τις τύχες της χώρας στα χέρια τους, πρέπει να καταλάβουν ότι είναι απαραίτητο να σπάσουν τα αυγά για να φτιάξουν την ομελέτα.

Ο δρόμος, που έχουμε μπροστά μας, είναι πολύ δύσκολος και όποιοι δεν θέλουν ή δεν μπορούν να τον ακολουθήσουν, δεν έχουν θέση στο κυβερνητικό σχήμα. Αρκετά με την υποκρισία… φτάνει πια !

vouli

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης