"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

23.3 C
Trikala

Αρνήθηκε να την μεταλάβει!..

lafarm

Σχετικά άρθρα

Αντιμέτωπη με συμπεριφορές που απάδουν με το μεγαλείο της χριστιανικής θρησκείας βρέθηκε τη νύχτα της Ανάστασης μια επισκέπτρια, από την Αθήνα, που επέλεξε με τον άντρα της τον νομό Λάρισας για τις ημέρες του Πάσχα.

Το ζευγάρι (ο σύζυγος πιλότος, γιος της αστρολόγου Λίτσας Πατέρα), διέμενε στο ξενοδοχείο «Δοχός», στην Καρύτσα, προτίμησε, για λόγους κατάνυξης, να εκκλησιαστεί στο μοναστήρι του Αγίου Δημητρίου στο Στόμιο.

Αφού παρακολούθησαν την θεία λειτουργία, η γυναίκα, η οποία μάλιστα ακολουθούσε νηστεία σαράντα ημερών, προσήλθε όπως αρκετοί άλλοι εκκλησιαζόμενοι για την θεία μετάληψη. Όταν όμως έφτασε η σειρά της ο ιερέας, προς έκπληξη όλων, αρνήθηκε να την μεταλάβει γιατί, όπως της είπε, φορούσε παντελόνι!.. Παρά τις εξηγήσεις της, ότι το φόρεσε λόγω ψύχους και πως δεν γνώριζε ότι ο εφημέριος το απαγορεύει, εκείνος επέμενε και τελικά την άφησε «ακοινώνητη». Η συμπεριφορά του συγκεκριμένου ιερέα παραπέμπει μάλλον σε σκοταδιστικές περιόδους της εκκλησίας και καλό θα ήταν το περιστατικό να απασχολήσει και τον σεβασμιότατο μητροπολίτη Ιγνάτιο.

kosmoslarisa,gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης