"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

18.7 C
Trikala

Αρχινάει στα Τρίκαλα , Λιάκο μ’, το παζάρι……

lafarm

Σχετικά άρθρα

Ο Κώστας Βίρβος, από τους σπουδαιότερους στιχουργούς έγραφε το 1974 το γνωστό λαϊκό άσμα «Παζάρι». Τα τελευταία χρόνια μπορεί η αίγλη να έχει ξεφτίσει, μπορεί το μέρος να έχει αλλάξει, το μέγεθος να έχει μικρύνει, αλλά το παζάρι κρατά ακόμη την παράδοση ζωντανή.

Από την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου και για μία εβδομάδα, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο πιο γνωστό, το χιλιοτραγουδισμένο παζάρι του Βίρβου, της Λ. Νικολάου και του Μαρκόπουλου.

Στον ίδιο χώρο, στις Καρυές, με περισσότερο ενδιαφέρον από εμπόρους φέτος – δείγμα επανάκαμψης – ο Δήμος Τρικκαίων έχει ξεκινήσει από νωρίς όλες τις διαδικασίες. Οι εμπορικές θέσεις, οι θέσεις για χαλβάδες και σουβλάκια, οι σχετικές δημοπρασίες, η επίλυση του πρόσκαιρου προβλήματος με το λούνα παρκ, είναι οι βασικές ετοιμασίες.

Τις τελευταίες ημέρες οι εργασίες γίνονται κανονικά, προκειμένου από το βράδυ της Τετάρτης να είναι σχεδόν όλα έτοιμα, καθώς υπάρχουν και οι αργοπορημένοι.

Από το πρωί της Τετάρτης άρχισαν να παίρνουν θέση και οι έμποροι που ετοιμάζουν την πραμάτεια τους, Ελληνες και αλλοδαποί.

Το Τρικαλινό Παζάρι μας περιμένει όλους, να διασκεδάσουμε, να γευτούμε, να αγοράσουμε, να βολτάρουμε, να επισκεφθούμε το λούνα παρκ, και να καλωσορίσουμε το φθινόπωρο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης