"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

10.3 C
Trikala

Αρχισε η οξεία αντιπαράθεση για το Χιονοδρομικό Περτουλίου

lafarm

Σχετικά άρθρα

Eπιστολή απάντηση στον Κ. Μαράβα από τον πρώην αντιδήμαρχο Ευθ. Πλεξίδα και τον δημοτικό σύμβουλο Γ. Παναγιώτου

ΕΠΙΣΤΟΛΗ
Δεν πέρασαν παρά ελάχιστοι μήνες από τότε που ο συνδυασμός «πρώτα ο άνθρωπος» του κ. Μαράβα κατέρχονταν στις εκλογές για την διεκδίκηση του Δήμου Πύλης με κεντρικό προεκλογικό σύνθημα την τουριστική ανάπτυξη του ευρύτερου ορεινού όγκου της Πύλης. Μάλιστα προς το σκοπό αυτό διοργανώθηκε και ειδική προεκλογική εκδήλωση στην Ελάτη.
Αφού ο νέος Δήμαρχος, με την ανάληψη των καθηκόντων του, φρόντισε αρχικώς να «υλοποιήσει» τις δεσμεύσεις του για ανάπτυξη του ορεινού όγκου, ορίζοντας τρεις αντιδημάρχους από την Δημοτική Ενότητα Γόμφων και αφήνοντας τις ορεινές δημοτικές Ενότητες Πινδέων, Νεράιδας και Μυροφύλλου χωρίς αντιδήμαρχο, τις τελευταίες μέρες η νέα δημοτική αρχή, προκειμένου να κάνει πράξη τις υποσχέσεις της για την ανάπτυξη του ορεινού όγκου διατείνεται και απειλεί ότι θα κλείσει και το χιονοδρομικό κέντρο Περτουλίου, λόγω χρεών !!!
Δυστυχώς μετεκλογικά η νέα δημοτική αρχή, αφού προεκλογικά φρόντισε να γεμίσει με υποσχέσεις τους δημότες, αποκαλύπτεται πλήρως για το πως αντιλαμβάνεται την ανάπτυξη του ορεινού όγκου, η οποία καταφανώς είναι απολύτως συνυφασμένη με την λειτουργία του χιονοδρομικού κέντρου.
Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να αποτελέσει δικαιολογία για την αναδίπλωση αυτή η ύπαρξη χρεών, διότι και η προηγούμενη δημοτική αρχή παρέλαβε χρέη αλλά παρόλα αυτά κατάφερε να λειτουργήσει, και μάλιστα επιτυχώς, το χιονοδρομικό κέντρο. Άλλωστε πρέπει να καταστεί σαφές, κάτι το οποίο σκοπίμως αποσιωπά η νέα δημοτική αρχή, ότι τα χρέη σήμερα είναι λιγότερα από όσα παρέλαβε η προηγούμενη δημοτική αρχή.
Καλούμε την νέα δημοτική αρχή του Δήμου Πύλης να επανεξετάσει την θέση της και να προβεί στις αναγκαίες και απαραίτητες ενέργειες για την λειτουργία του χιονοδρομικού κέντρου Περτουλίου, διότι άλλως θα διαπράξει τεράστιο και εγκληματικό λάθος, οι συνέπειες του οποίου θα αποβούν καταστροφικές τόσο για τους επαγγελματίες όσο και για την ευρύτερη περιοχή της Δημοτικής Ενότητας Αιθήκων.
Τρίκαλα 9 Σεπτεμβρίου 2014
Με τιμή
Γιώργος Παναγιώτου – Δημοτικός Σύμβουλος Πύλης
Ευθύμιος Πλεξίδας – πρώην Αντιδήμαρχος Δήμου Πύλης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης