"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

12.1 C
Trikala

Ασημένιο μετάλλιο στην Μαθηματική Ολυμπιάδα ο Δημήτρης Λώλας

lafarm

Σχετικά άρθρα

 Στην 58η Παγκόσμια Μαθηματική Ολυμπιάδα, ΙΜΟ 2017, στο Ρίο Ντε Τζανέιρο της μακρινής Βραζιλίας, ο Τρικαλινός μαθητής, Δημήτριος Λώλας κατέκτησε Ασημένιο μετάλλιο!! Ο Δημήτρης είναι ο μικρότερος και μοναδικός μαθητής της Α΄ λυκείου στην Εθνική μας εξαμελή αποστολή! Και φέτος μαθητής μας έφτασε στην κορυφή του κόσμου, με μια εκπληκτική επίδοση! 
** Συνολικά οι Έλληνες μαθητές κατέκτησαν 1 Χρυσό, 4 Ασημένια και 1 Χάλκινο μετάλλιο κατατάσσοντας την Ελλάδα στη 12η θέση σε συνολικά 111 χώρες!! Τα ελληνόπουλα, άφησαν πίσω τους πολλές παγκόσμιες δυνάμεις των Μαθηματικών όπως Γερμανία, Γαλλία, Καναδά, Τουρκία, Σερβία, Βουλγαρία, Ρουμανία κ.α.
** Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές της αποστολής, στον αρχηγό Καθηγητή Ανάργυρο Φελλούρη, στον υπαρχηγό Σιλουανό Μπραζιτίκο, στις οικογένειες των παιδιών και στους εκπαιδευτικούς που προετοιμάζουν και συμπαραστέκονται τους μαθητές. 
** Ας είναι φωτεινός φάρος και σημείο αναφοράς, για όλους μας, τούτες οι επιδόσεις, οι προσπάθειες και τα αποτελέσματα αυτών των νέων παιδιών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης