"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

19.8 C
Trikala

Ασπροπόταμος : Ποιό νερό θα περισσέψει για να εκτραπεί στον Θεσσαλικό κάμπο; Γιατί κοροϊδεύουν τους αγρότες;

lafarm

Σχετικά άρθρα

Η έννοια οικολόγος που εσχάτως χρησιμοποιούν οι υποστηρικτές της “πράσινης ανάπτυξης” και των πράσινων αλόγων έχει διαστρεβλωθεί σκόπιμα.

Ο οικολόγος πρώτιστα ενδιαφέρεται για την διατήρηση ως έχουν των σημαντικών οικοσυστημάτων και τέτοιο είναι όλη η περιοχή του Ασπροποτάμου.

Φυσικά και δεν θέλουμε καμιά βιομηχανική κατασκευή ούτε μικρή ούτε μεγάλη στα πολύτιμα αποθέματα βιόσφαιρας όπως είναι οι σημαντικοί ορεινοί όγκοι της Ελλάδας.

Αυτοί που ονειρεύονται να τα οικονομήσουν χοντρά με τις επιδοτήσεις των δήθεν ανανεώσιμων πηγών ενέργειας δεν τους καίγεται καρφί για το περιβάλλον, το μόνο που τους νοιάζει είναι το κέρδος.

Αυτό πλέον το καταλαβαίνουν και οι πιο αφελείς.

Αρκετά με την καταστροφή της Πίνδου.

Όσο για τα έργα της Μεσοχώρας και την πλήρη καταστροφή του Αχελώου αυτοί οι πολιτικοί που επένδυσαν την καριέρα τους σε αυτό το παραμύθι και γίνανε και πρωθυπουργοί θα έπρεπε να ντρέπονται .

Ο Αχελώος δεν έχει ποσότητα νερού σε καμιά εποχή του χρόνου έτσι ώστε να δικαιολογεί ακόμη και το όνομα του.

Ποιό νερό θα περισσέψει για να εκτραπεί στον Θεσσαλικό κάμπο;

Γιατί κοροϊδεύουν τους αγρότες;

Όλο το έργο βασίστηκε σε μελέτες και μετρήσεις του 1935.

Η διαχείριση νερών και κλιματικών αλλαγών πρέπει να γίνεται με σεβασμό στην φύση και προς όφελος του κοινωνικού συνόλου και όχι για τους πεινασμένους για χρήμα “επενδυτές”.

Aσπροπόταμος

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Η απόλυτη Δημοκρατία λοιπόν, εν Ελλάδι. Ο καθείς γράφει ότι τον φώτισε ο Θεός του και δεν έχει καμία επίπτωση. Δεν έχει νερό ο Αχελώος. Δηλαδή τα όποια νερά πηγών και βροχών από την κορυφή του Τζατζιά, της Κιοάτρα Μπράστα, της Βερλίγκας και άλλων αναρίθμητων, που ορίζουν μία τεράστια λεκάνη απορροής ίσα με την μισή Ελλάδα και εκβάλουν στις Εχινάδες νήσους, είναι αμελητέα.Να σε είχα φουκαρά όταν θύμωνε κανένα Φθινόπωρο που ψαρεύαμε και τα κάναμε επάνω μας. Τις γέφυρες των περισπούδαστων μηχανικών και τις φαγάνες που μαζεύαν χαλίκι τις κατάπινε. Ακόμη τις ψάχνουν.
    Υ.Γ. Ως Ασπροπόταμος υπογράφεις;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης