"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

14.1 C
Trikala

Ασπροπόταμος–26η πανελλήνια συγκέντρωση μοτοσυκλέτας βουνού

lafarm

Σχετικά άρθρα

Η Μοτολέσχη Τρικάλων διοργανώνει το τριήμερο 2-4 Σεπτεμβρίου την  26η πανελλήνια συγκέντρωση Enduro. Όπως αναφέρεται στο σχετικό δελτίο Τύπου “ετοιμάστε τις μηχανές σας  ENDURO – Μ/Χ – ON-Off γιατί έχουμε πολλά να σας δείξουμε, χωμάτινα και ασφάλτινα εκδρομικά, πεζοπορία – αναρρίχηση – τοξοβολία.
Ο χώρος της συγκέντρωσης θα είναι στην κατασκήνωση TREKKIN HELLAS στο 7 χιλιόμετρο στον δρόμο από τα Λιβάδια Περτουλίου προς την Χρυσομηλιά (θα υπάρχει η ανάλογη σήμανση). Στον χώρο της συγκέντρωσης θα λειτουργεί εστιατόριο – ψησταριά με λογικές τιμές για την σίτιση σας καθώς και cafe-bar για τους καφέδες και τα ποτάκια σας, ενώ για την ημερήσια μουσική σας διασκέδαση θα υπάρχει DJ.
Το Σάββατο συναυλίες rock και λαϊκά, δημοτικά.
Κόστος Συμμετοχής
Οι τιμές εισόδου για την 26η Συγκέντρωση Εντούρο για τις 3 ημέρες θα είναι ίδιες και είναι οι εξής:
Οδηγός με κάρτα ΜΟΤΟΕ 20 ευρώ
Οδηγός χωρίς κάρτα ΜΟΤΟΕ 25 ευρώ
Συνοδηγός 10 ευρώ (δεν περιλαμβάνει αναμνηστικά)
Επισκέπτη (ημερήσιο)  5 ευρώ (δεν περιλαμβάνει αναμνηστικά)          
Στη είσοδο θα δίνεται και η σακούλα με τα καθιερωμένα αναμνηστικά (μπλούζα, κονκάρδα, βραχιόλι εισόδου, έντυπο υλικό κτλ.)
Στο χώρο της κατασκήνωσης δεν θα επιτρέπεται η είσοδος σε αυτοκίνητα, θα υπάρχει χώρος στάθμευσης, όπως επίσης θα υπάρχει χώρος στάθμευσης  και για  τις μοτοσυκλέτες των επισκεπτών.
Γραμματεία
Η Γραμματεία της εκδήλωσης  θα λειτουργεί από την Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου και ώρα 10:00πμ μέχρι την Κυριακή 4 και ώρα 10:00πμ στην είσοδο της εκδήλωσης .
Διαδρομή
Θα υπάρχει  χωμάτινη γύρω στα 70 χιλιόμετρα, μονοπάτια και δασικοί δρόμοι ,  θα υπάρχει σήμανση με κορδέλες και πλοηγοί με σκούπα , καύσιμα  όποιος χρειαστεί θα υπάρχουν στο χωρίο ΕΛΑΤΗ που θα μεταφερθούν από την οργάνωση. Ασφάλτινη  διαδρομή γύρω στα 120 χιλ. που  θα περιλαμβάνει  το γύρο του ασπροποταμου .

Τα εκδρομικά τα διεξαχθούν οργανωμένα το Σάββατο και ώρα 10,30 πμ.  
Βενζινάδικο υπάρχει στα 20 χλμ. από την κατασκήνωση στο χωρίο Αμπέλια. Δίπλα στην κατασκήνωση θα υπάρχει πιστάκι για προπόνηση και μαζί μας θα βρίσκονται οι πρωταθλητές enduro της ΜΟΛΕΤ ΖΩΡΑΣ ΑΛΕΞΗΣ και ΤΡΙΓΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ για να σας δείξουν κάποια από τα μυστικά του enduro.     
Οργάνωση – Υπεύθυνοι ΖΑΜΠΡΑΙΛΑΣ ΚΩΣΤΑΣ τηλ 6976615088 – ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ  6944444530 – ΤΖΑΤΖΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ  6944537325 – ΝΤΕΒΕΤΖΗΣ ΣΤΡΑΤΟΣ   6976030809 – ΧΑΧΑΜΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ   6984281900
Χορηγοί – Περίπτερα.
Μαζί μας θα βρίσκονται οι KTM – Gas Gas – Yamaha – Honda, με έκθεση μοτοσυκλετών, σημείο πώλησης αξεσουάρ και ειδών ένδυσης.
Eπίσης μαζί μας  θα είναι και ο Άγγελος Σινάνης να παρουσίασή το έργο του, από το 1985 που άρχισε να ταξιδεύει με τη μοτοσικλέτα του στην Ευρώπη, ως μοναχικός καβαλάρης. Λάτρης του δύσκολου και του ακραίου ξεκίνησε τις περιπλανήσεις του από τις εσχατιές της Σκανδιναβίας και συνέχισε σε διάφορες χώρες για τα επόμενα 10 χρόνια. Συνεργάστηκε ακόμα με τα “Ανακαλύψτε” και “Εξερευνήστε την Ελλάδα” των εφημερίδων ΝΕΑ και ΈΘΝΟΣ αντίστοιχα, ως δημιουργός των ταξιδιωτικών οδηγών: Άγραφα, Πύλη – Ελάτη – Περτούλι- Ασπροπόταμος Πίνδου, Αργιθέα – Βόρεια Άγραφα, και τις θαυμάσιες Μονές των Αγράφων. ‘Ωριμος καρπός της 25ετούς ταξιδιωτικής και ερευνητικής πορείας είναι και το βιβλίο αυτό με θέμα το Γράμμο και τα Μαστοροχώρια της Κόνιτσας www.elladosperiigisis.gr”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης