"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

18.3 C
Trikala

Ασφαλτοστρώσεις από την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων

lafarm

Σχετικά άρθρα

Στο πλαίσιο των διαρκών παρεμβάσεων, με σκοπό τη συντήρηση αλλά και την αναβάθμιση του επαρχιακού οδικού δικτύου σε όλο το εύρος του Ν.Τρικάλων, η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων προχώρησε στην υλοποίηση του έργου «Βελτίωση–Ασφαλτόστρωση οδού Πρόδρομος–Γενέσι».

Το έργο αφορά σε εργασίες βελτίωσης και ασφαλτόστρωσης τμήματος οδού, μήκους 850 μέτρων περίπου, από τον Πρόδρομο προς το Γενέσι. Συγκεκριμένα, οι παρεμβάσεις πραγματοποιούνται από το πέρας του  υπάρχοντος ασφαλτικού και μετά, ενώ ειδικά συνεργεία προέβησαν   στα απαιτούμενα χωματουργικά και τεχνικά  έργα καθώς  επίσης και στις προβλεπόμενες  εργασίες  οδοστρωσίας  και ασφαλτόστρωσης.

Ο Αντιπεριφερειάρχης  Τρικάλων  κ. Χρήστος Μιχαλάκης,  επιβλέποντας την ασφαλτόστρωση του οδικού τμήματος,  δήλωσε ικανοποιημένος  από την πορεία του έργου και πρόσθεσε:

 «Είναι  μία από τις βασικές προτεραιότητες της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστού η διασφάλιση της επικοινωνίας των ανθρώπων. Με διαρκείς βελτιωτικές παρεμβάσεις στους οδικούς άξονες του νομού μας,  φροντίζουμε την ασφαλή μετακίνηση των πολιτών, των επαγγελματιών και των αγαθών».

        Το συγκεκριμένο έργο αναμένεται να ολοκληρωθεί σύντομα καθώς έχουν πραγματοποιηθεί  όλες οι εργασίες  πλην του ρείθρου έμπροσθεν των κατασκευασμένων τοιχίων αντιστήριξης των πρανών . 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης