"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

14.5 C
Trikala

Ασύλληπτες καταγγελίες Βρούτση που δείχνουν… κράτος Φουρθιώτη!

lafarm

Σχετικά άρθρα

Σφοδρές αντιδράσεις και ερωτήματα προκαλούν οι καταγγελίες του πρώην υπουργού Εργασίας, Γιάννη Βρούτση, για τον Μένιο Φουρθιώτη, ο οποίος προσπάθησε να εν μέσω πανδημίας να εξασφαλίσει την πληρωμή του 60% του μισθού από το Δημόσιο μέσω του προγράμματος «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ», δηλώνοντας μισθούς 80.000 ευρώ. Μάλιστα, σύμφωνα με τον πρώην υπουργό, ο Φουρθιώτης εισέβαλε στο υπουργείο με μπράβους και άρχισε να απειλεί.

Σε συνέντευξή του στο Documento, ο Γιάννης Βρούτσης προβαίνει σε καταγγελίες για τον Μένιο Φουρθιώτη, στον απόηχο των αποκαλύψεων για την περιβόητη αστυνομική φύλαξη που εξέθεσε το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, καθώς, αν και αρδχικά διέψευδε τη φύλαξη, αναγκάστηκε να την αποσύρει.

Σύμφωνα πάντα με το Documento, ο Φουρθιώτης συνέχισε τη δράση του με κομπίνες και απάτες ψεύτικων πωλήσεων, που παρά τις καταγγελίες δεν «έβλεπε» η αστυνομία, θεωρώντας πως δράστης είναι η Γεωργιανή καθαρίστρια του μάνατζερ και όχι ο ίδιος

Η Αστυνομία, όπως αναφέρει το Documento, παρείχε πολυπληθή φρουρά στο Φουρθιώτη, μηχανές, και θωρακισμένα αυτοκίνητα . Όταν δημοσιοποιήθηκε η προκλητική φύλαξη του μάνατζερ, (την ώρα μάλιστα που η ΕΛΑΣ αφαιρούσε αστυνομική προστασία από πραγματικούς στόχους), το Υπουργείο προχώρησε σε διάψευση των δημοσιευμάτων. Ο Χρυσοχοΐδης αφαίρεσε τελικώς τη φρουρά που “δεν υπήρχε”, κάνοντας έτσι την παραδοχή πως κακώς υπήρχε φρουρά.

Ταυτόχρονα το Documento επισημαίνει πως ο Φουρθιώτης κάνει χρήση πλαστής ταυτότητας δημοσιογράφου της ΕΣΗΕΑ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης