"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

16.6 C
Trikala

«Αφήσανε τον κόσμο να ασχολείται με το αν θα βγει η ΝΙΚΗ… ή πόσο boho είναι η κ. Κωνσταντοπούλου και αν κάνει καρδούλες…»

lafarm

Σχετικά άρθρα

Θα υπάρξουν πιέσεις πολύ μεγάλες από όλες τις μεριές και από όλες τις μπάντες» προς το ΚΚΕ ενόψει της επόμενης εκλογικής αναμέτρησης, υποστήριξε η υποψήφια βουλευτής του κόμματος, Λιάνα Κανέλλη, μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα 91,6 και 105,8 και στην εκπομπή «Το GPS της Επικαιρότητας» με τον Θάνο Σιαφάκα.

«Θυμήθηκαν ξαφνικά να λένε κομμουνιστικό τον ΣΥΡΙΖΑ και κομμουνιστές του ΣΥΡΙΖΑ; Υπάρχουν κάτι αφιερώματα, ξαφνικά έχουν ανακαλύψει τον Ζαχαριάδη, το ένα, το άλλο. Έτσι δεν θα μπορέσει κανένας να ανοίξει τα μάτια του και να δει, για παράδειγμα λέω τώρα, ο ΣΥΡΙΖΑ είναι υπέρ του ΝΑΤΟ προφανώς, είναι και υπέρ των Αμερικανών.

Ήρθε εδώ ο αρχηγός της CIA και έλεγε τι καλός ο κύριος Καλπαδάκης και τι καλοί που ήταν οι Συριζαίοι, που επιτέλους και η Αριστερά βοήθησε στην βελτίωση και στην καλύτερη και ιδανικότερη και πιο ειδυλλιακή σχέση Ελλήνων και Αμερικανών εδώ και δεκαετίες. Ο διαβολικά καλός Τραμπ. Μέσα σε αυτό το θόρυβο, δεν θα πάρει πρέφα κανένας ότι ήταν ο αρχηγός της CIA εδώ μαζί με τον πρέσβη. Δεν αναπαράχθηκε στα σόσιαλ μίντια και κυρίως δεν το έπιασαν στο στόμα τους οι πολιτικοί να μας εξηγήσουν τι δουλειά έχουν οι Αμερικάνοι λες και είναι τσιφλίκι τους εδώ η χώρα να παίρνουν και πρέσβεις να τους πηγαίνουν στη Βόρεια Ελλάδα» ανέφερε η κ. Κανέλλη.

«Η κυρία Ζωή Κωνσταντοπούλου είναι η επιτομή του συστήματος» υπογράμμισε η κ. Κανέλλη. «Από το πώς ξεκίνησε μέχρι πού βρίσκεται. Μπήκε στο ΣΥΡΙΖΑ όταν έπρεπε και βγήκε πρόεδρος της Βουλής ψηφισμένη από όλους πλην ΚΚΕ. Έφυγε από τον ΣΥΡΙΖΑ όταν της ήταν πολύ χρήσιμο, μετά ξεκίνησε τη δική της αυτόνομη πορεία, τόσο αυτόνομη όσο και στη δικηγορία σε σχέση με τον πατέρα της. Έφτιαξε ένα κόμμα.

Αυτό το κόμμα υποκινήθηκε όσο χρειαζότανε, έκανε τη δικηγορία της καλά διαφημισμένη και έρχεται τώρα στη Βουλή με διπλή ιδιότητα. Θα μιλάει και ως πρόσωπο και ως αρχηγός κόμματος. Αυτό είναι το σύστημα στο τετράγωνο. Θα μιλάει ως Πρόεδρος της Βουλής με ισόβια προνόμια» επισήμανε η κ. Κανέλλη, και σημείωσε «εάν θέλεις να μπεις μέσα στη Βουλή και θες να είσαι αντισυστημικός, το πρώτο πράγμα που κάνεις είναι αποβάλεις και παραιτείσαι των προνομίων των ισοβίων σου. Στα 40 να έχεις ισόβια προνόμια δε σε κάνει ίσο με σένα και με μένα».

Αναφερόμενη στα δύο κόμματα που για λίγες χιλιάδες ψήφους έμειναν εκτός της προηγούμενης Βουλής, η κ. Κανέλλη υποστήριξε πως «η διαφορά η οποία πλασάρεται αυτή τη στιγμή για να αλατιστεί λιγάκι το αποτέλεσμα των προηγούμενων εκλογών είναι οι παραλίγον εισελθόντες στη Βουλή, η ΝΙΚΗ και η Ζωή. Πώς λέγαμε “Ζωή” και “Σωτήρ”, το ίδιο πράγμα είναι».

Ειδικά σε σχέση με το κόμμα ΝΙΚΗ, η κ. Κανέλλη έκανε λόγο για «ένα πολύ σκοτεινό και πάρα πολύ επικίνδυνο πράγμα, μεσαιωνικού τύπου».

«Θα έλεγα ότι για λίγο παλιότερους σαν και εμένα, θυμίζει πολύ σκοτεινές ώρες της πολιτικής ελληνικής ζωής. Είναι μία ακροδεξιά ντυμένη ένα ράσο και κρύβει από πίσω, θα έφτανα να το τραβήξω ειλικρινά, σχεδόν ρητορικά στο επίπεδο της κόκκινης προβιάς. Αυτό ήταν πάντοτε ένα νατοϊκό σχέδιο και συνδυαζόταν πάντοτε με αναταράξεις στα Βαλκάνια» είπε χαρακτηριστικά η κ. Κανέλλη.

«Όταν συγκεντρώνεις σκοταδιστικά μάζες, κατευθυνόμενες, σε κατάσταση η οποία δεν σχετίζεται με την πατρίδα, σχετίζεται με την πατριδοκαπηλία, αλλά βάζεις μπροστά την πατρίδα για να κρύβεις την καπηλεία από κάτω και ενδεχομένως σε ένα βαθμό δεν έχεις και καν συναίσθηση ότι είσαι ενεργούμενο και χρησιμοποιούμενο και όταν λες, ακόμη και ο Αρχιεπίσκοπος το είπε, δεν πρέπει να αναμιγνύεται η Εκκλησία σε αυτά και την ίδια ώρα καθαγιάζεις ένα κομμάτι της ακροδεξιάς που το λέγανε δωδεκαθεϊστές, άθεους, αρχαιολάτρεις, σβαστικοφόρους, είναι σαν να ξεχνάς ότι ο σταυρός είναι αγκυλωτός και τον ξαναφέρνεις στο επίπεδο του σταυρού.

Οπότε παίρνεις τον αγκυλωτό, τον ξανακάνεις σταυρό και τον ρίχνεις στην πιάτσα. Σκοταδιστικά. Σε τέτοιο βαθμό ώστε να καθίσταται πραγματικά επικίνδυνο. Όταν καλοσκεφτείς ότι το Κιλκίς έχει το μεγαλύτερο αριθμό πεθαμένων που έχασαν τη ζωή τους με βάση το φρικτό αντιεμβολιαστικό κίνημα εκείνης της εποχής, με όλες τις επιφυλάξεις που μπορεί να έχει κάποιος για τις φαρμακοβιομηχανίες, για τα εμβόλια και χίλια δυο, όχι όμως για την επιστήμη, αρχίζεις και σκέφτεσαι πολύ σοβαρά τι θέλει κάποιος όταν ξεκινάει από εκεί, αλλά την ίδια ώρα μπορεί να είναι ανοιχτό το θέμα στο επίπεδο του ΝΑΤΟ, της Δύσης.

Γιατί και το ΝΑΤΟ, το σχήμα του, σταυρός είναι. Βορράς, Νότος, Ανατολή, Δύση» συνέχισε η κ. Κανέλλη, καταλήγοντας ότι η στόχευση είναι να χτυπήσει την Αριστερά, «να εμφανίζει τη μάζα ως λαϊκό ζητούμενο μόνο εν Θεώ, ιδιωτικοποιημένος ο Θεός βέβαια σε συγκεκριμένα συμφέροντα».

Πηγή: ertnews.gr

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Η Κανέλλη λέει ότι η ΝΙΚΗ είναι με το ΝΑΤΟ.Οι άλλοι λένε ότι χρηματοδοτείται από τούς Ρώσους.Στης Πάργας τον ανήφορο κανέλλα και γαρύφαλλο.(Κιτσάκης).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης