"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

19.8 C
Trikala

Αχ Τρικαλινή Νέα Δημοκρατία , σ΄αγαπώ

lafarm

Σχετικά άρθρα

Σε κομματική εκδήλωση που έγινε πριν από λίγο καιρό , Τρικαλινός εν δυνάμει υποψήφιος βουλευτής , ήταν κριμένος πίσω από μια κολόνα στην είσοδο του ξενοδοχείου και όταν έκανε την εμφάνιση του κάποιος υψηλά ιστάμενος , ξεπετάγονταν και τσουπ η φωτογραφία από τον κολλητό του που περίμενε καρτερικά και έβγαζε φωτογραφίες . Έτσι γεμίζει και το f/b . Είναι ο καλύτερος τρόπος για να καταλάβει κάποιος τους λόγους που η Ελλάδα χρεοκόπησε, διαλύθηκε, υποθηκεύτηκε και πάει για το τέλος της. Η φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται το αχτύπητο δίδυμο της ΝΟΔΕ με τους κ.κ. Μπαγιώτη και Κουτσονάσιο και τον ισχυρό άντρα της Ν.Δ. Άδωνι Γεωργιάδη ουδεμία σχέση έχει με τον ξετρελαμένο με τις φωτογραφίες που αναφέρεται πιο πάνω.

 

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αυτός έτσι κάνει συνέχεια με όλους…η μόνη πολιτική που ξέρει να κάνει…είναι αυτή της φωτογραφίας, αναρωτιόμαστε εκεί στο μητρώο του της ΝΔ ληγμένα τους δίνουν; Δεν εξηγείται αλλιώς!!!
    Μάλλον ο Μητσοτάκης τους έχει πει να βγάζουν συνέχεια φωτο!
    Είναι οδηγία του Μητρώου στελεχών απ ότι μας είπε ένας ψυχίατρος από την Καλαμπάκα να συμπεριφέρονται τόσο σεμνά και ταπεινά……

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης