"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

14.5 C
Trikala

Αύριο Κυριακή οι εκδηλώσεις για την απελευθέρωση των Τρικάλων από τους Τούρκους

lafarm

Σχετικά άρθρα

Ανοιχτή πρόσκληση προς τους Τρικαλινούς και τους φορείς της πόλης απευθύνει η Περιφε- ρειακή Ενότητα Τρικάλων με αφορμή τις εκδηλώσεις εορτασμού της Απελευθέρωσης από το Τουρκικό Ζυγό. Οι εκδηλώσεις θα διεξαχθούν την Κυριακή το πρωί.

 Αναλυτικά το πρόγραμμα έχει ως εξής:

 Κυριακή 21 Αυγούστου 2016:  Γενικός Σημαιοστολισμός της πόλης από την 8η πρωινή μέχρι τη δύση του ηλίου της 21ης Αυγούστου. Φωταγώγηση όλων των καταστημάτων του δη- μοσίου, των Ο.Τ.Α. καθώς και των καταστημάτων Ν.Π.Δ.Δ. και των Τραπεζών από τη δύση του ηλίου της 21ης Αυγούστου μέχρι τις πρωινές ώρες της επομένης.

 Ώρα 08:05-8:30: Πανηγυρικές κωδωνοκρουσίες και εμβατήρια στους δρόμους της πόλης των Τρι- κάλων.

 Ώρα 10:30: Επίσημη δοξολογία στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης & Σταγών κ. Χρυσοστόμου. Η προσέλευση στη δοξολογία θα γίνει μέχρι τις 10:25.

 Ώρα 10:45: Ομιλία εντός του Ιερού Ναού από τον Ταξίαρχο ε.α. Κων/νο Θεοχάρη, Πρόεδρο της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών Τρικάλων, με τίτλο « Η Απελευθέρωση των Τρικάλων από την Τουρκική κατοχή». Ώρα 11:00: Επιμνημόσυνη δέηση και καταθέσεις στεφάνων στην Κεντρική Πλατεία μπροστά στα αγάλματα Βλαχάβα και Στουρνάρα.

 Ώρα 20:00: Υποστολή Σημαίας στην Κεντρική Πλατεία από στρατιωτικό τμήμα με επικεφαλής τη Δημοτική Φιλαρμονική.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης