"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

21.4 C
Trikala

Σήμερα Παρασκευή το φεστιβάλ της ΚΝΕ στα Τρίκαλα

lafarm

Σχετικά άρθρα

Με κεντρικό μήνυμα «Με τους αγώνες, τα όνειρα, τη δύναμή μας… «Θα χτίσουμε έναν κόσμο λέφτερο, ανοιχτό, γεμάτο ελπίδα», τον Σοσιαλισμό» θα πραγματοποιηθεί σήμερα Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου το 45ο  Φεστιβάλ της ΚΝΕ – Οδηγητή, στο χώρο του Μύλου Ματσόπουλου.

Στο πλαίσιο αυτό, τα μέλη του Τομεακού Συμβουλίου της ΚΝΕ Τρικάλων παραχώρησαν συνέντευξη Τύπου, όπου παρουσίασαν το πρόγραμμα του φεστιβάλ, ενώ κάλεσαν τους Τρικαλινούς να δώσουν το παρόν.

«Μετά από μια μαχητική χρονιά, πλούσια σε δραστηριότητα για τις οργανώσεις του Κόμματος και της ΚΝΕ κατά την οποία συναντηθήκαμε με χιλιάδες νέους σε όλη τη χώρα, βάζουμε πλώρη για τη μεγάλη ετήσια γιορτή νεολαίας, το μεγάλο πολιτικό και πολιτιστικό γεγονός της πόλης μας το 45ο Φεστιβάλ ΚΝΕ Οδηγητή» ανέφεραν και πρόσθεσαν ότι  «φέτος επιλέγουμε για σύνθημα του Φεστιβάλ: «Με τους αγώνες, τα όνειρα, τη δύναμή μας… «Θα χτίσουμε έναν κόσμο λέφτερο, ανοιχτό, γεμάτο ελπίδα», τον Σοσιαλισμό», που είναι εμπνευσμένο από τους στίχους του γνωστού κομμουνιστή ποιητή Ν. Χικμέτ. Επιλέξαμε αυτό το σύνθημα γιατί αποτυπώνει το τι πρέπει να κάνει σήμερα ο κάθε νέος που προβληματίζεται, που ασφυκτιά στα όρια αυτού του συστήματος, που βλέπει τα όνειρά του να μην μπορούν να πραγματοποιηθούν, που η ζωή και το μέλλον του δεν είναι έτσι όπως τα θέλει, αλλά ίσα – ίσα φαντάζουν δυσοίωνα».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης