"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

14.1 C
Trikala

Α.Ο. Τρίκαλα-Πανσερραϊκός 1-1

lafarm

Σχετικά άρθρα

Μετά την ήττα στον Εύοσμο από τον Αγροτικό Αστέρα, ο Α.Ο. Τρίκαλα δεν κατάφερε ούτε στην 2η αγωνιστική να πάρει νίκη. Αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον Πανσερραϊκό στο Τρικαλινό στάδιο.


Α ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Με τον 17χρονο Βουτσελά κάτω από την εστία ξεκίνησε ο ΑΟΤ και αρκετές αλλαγές στην 11αδα σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια. Μετά το 20λεπτο ο Πανσερραϊκός αιφνιδίασε και προηγήθηκε «παγώνοντας» το Τρικαλινό στάδιο.
Μέχρι τότε είχαμε ένα φάουλ του Τζάκσον με τον Μέλκα να μπλοκάρει την μπάλα και ένα φάουλ του Κάκκου με την μπάλα να φεύγει άουτ.

27΄0-1. Ο Παπαδημητρίου σέντραρε στον Κάκκο, αυτός έφυγε στην πλάτη της Τρικαλινής άμυνας πέρασε και τον Βουτσελά και άνοιξε το σκορ.

Στο 30΄ ο Μίνγκας το σουτ ο Μέλκας απέκρουσε.
Στο 37΄καλή ευκαιρία για τα Τρίκαλα σε σέντρα του Μίνγκα και κεφαλιά του Γιαννιτσάνη και την μπάλα να γλείφει το δοκάρι.
Το ημίχρονο έληξε με αναγκαστική αλλαγή για τα Τρίκαλα στο 42΄ καθώς ο Τζάκσον τραυματίστηκε και την θέση του πήρε ο Γκόλιας. Και ένα σουτ από τον Γιαννιτσάνη άστοχο στο 45΄.

Β ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Ξεκίνησε δυνατά ο ΑΟΤ και στο 49΄ο Γιαννιτσάνης έστειλε την μπάλα στο δοκάρι ενώ στην επαναφορά ο Μίνγκας σούταρε και η μπάλα σε κόντρα και κόρνερ.
Στο 57΄ ο Μουμίν με προβολή αστόχησε και λίγο μετά ήρθε η ισοφάριση.

63΄1-1. Ο Μίνγκας γύρισε την μπάλα στον Γιαννιτσάνη και ο τελευταίος σούταρε στα δίχτυα του Μέλκα.

Μεγάλη ευκαιρία τα Τρίκαλα να πάνε σε δεύτερο γκολ στο 78΄. Σε κόρνερ του Μίνγκα , ο Μουμίν στην κεφαλιά πάνω στην γραμμή έδιωξαν οι αμυντικοί του Πανσερραϊκού.
Στο 88΄ο Ριζογιάννης το σουτ η μπάλα έξω και παρά την πίεση η οποία ασκήθηκε στο τέλος το ισόπαλο σκορ δεν άλλαξε καθώς το φάουλ Γιαννιτσάνη στο 93΄το απέκρουσε ο Μέλκας.
Α.Ο.Τρίκαλα (Γεωργιάδης): Βουτσελάς, Σαρακατσάνος, Βέρτζος, Ριζογιάννης, Μπαϊκαρά, Μουμίν, Μίνγκας (84΄Σερτζίνιο), Κουσκουνάς, Στεφάνοβιτς (73΄Ίλιτς), Γιαννιτσάνης, Τζάκσον (42′ λ.τρ. Γκόλιας).
Πανσερραϊκός (Διλμπέρης): Μέλκα, Βοσκόπουλος, Κάκκος (52′ Κανούλας), Σιάκκας, Ιωαννίδης, Καψάλης, Τσιμίκας, Τσουβαλτσίδης, Τσούτσης, Χατζηδημητρίου (76΄Φούσου), Μαφουτά (91΄Τσελεπίδης).

Κίτρινες κάρτες: Τσουβαλτσίδης (Πανσερραϊκός), Σιάκκας( Πανσερραϊκός), Κάκκος (Πανσερραϊκός), Ιωαννίδης (Πανσερραϊκός)

 

trikalasportiva.g

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης