"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

11.2 C
Trikala

Βαρέλι δίχως πάτο, ο κατήφορος του Τρικαλινού δημοσίου βίου

lafarm

Σχετικά άρθρα

Θυμάμαι στα παιδικά μου χρόνια κατά τις θερινές διακοπές στο Γαρδίκι, ο αείμνηστος κοινοτάρχης και αναμορφωτής του χωριού Δημ. Πελεκούδας κάθε χρόνο καθάριζε όλα τα μονοπάτια της περιοχής.


Ουδέποτε ο άνθρωπος τότε διανοήθηκε να τελέσει εγκαίνια με δύο παπάδες και προσκαλώντας ταυτόχρονα δεκάδες “επισήμους” για να φωτογραφηθούν.


Αυτό που συνέβη προχθές στα Περτουλιώτικα λιβάδια και στο περιθώριο του ανταμώματος των Σαρακατσαναίων – όπου οι κάθε λογής υποψήφιοι ήταν περισσότεροι από τους θεατές – ξεπερνά κάθε προηγούμενο.


Καθάρισε λέει το Δασαρχείο τρία μονοπάτια και διοργανώθηκε φιέστα εγκαινίων για φωτογράφηση πολιτικών και αυτοδιοικητικών, προς τέρψιν του αφελούς αναγνωστικού κοινού των τοπικών sites.

Την ίδια ώρα λίγο παραπέρα η ξακουστή Βλαχόστρατα(φώτο) που θα μπορούσε με μικρό κόστος να συντηρηθεί και να αναδειχθεί σε διεθνές περιπατητικό τουριστικό προϊόν του νομού, παραπαίει ελέω της αδιαφορίας των τοπικών αρχόντων.


Φαίνεται ότι ο κατήφορος της τοπικού δημοσίου βίου δεν έχει πάτο, αφού τελικά η Τρικαλινή κοινωνία διαθέτει τους ταγούς και τα ΜΜΕ που της αρμόζουν.

Κώστας Κουτσονάσιος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης