"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

14.1 C
Trikala

Βαρουφάκης και Ντάισελμπλουμ κόντεψαν να παίξουν… ξύλο στο Εurogroup της Δευτέρας

lafarm

Σχετικά άρθρα

«Όταν ο πρόεδρος του Eurogroup απέσυρε το κείμενο Μοσκοβισί και εμφάνισε ως δικό του την πρόταση της Γερμανίας, ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών σηκώθηκε νευριασμένος από την καρέκλα του αποκαλώντας ψεύτη τον Ντάισελμπλουμ. Πιστέψαμε ότι θα πιαστούν στα χέρια», υποστήριξε στη Liberation υπουργός Οικονομικών, που δεν κατονομάζεται

Ξύλο κόντεψαν να παίξουν ο Γιάνης Βαρουφάκης και ο Γερούν Ντάισελμπλουμ στο Εurogroup της Δευτέρας, όπως αποκαλύπτει ένας από τους υπουργούς Οικονομικών που ήταν μάρτυρας της κόντρας που ξέσπασε μεταξύ των δύο αντρών, αναφέρει άρθρο της «Liberation».
Ο υπουργός Οικονομικών -που δεν κατονομάζεται- αποκαλύπτει επίσης ότι ο Γιάνης Βαρουφάκης με εμφάνιση Μπρους Ουίλις, πρόβαλε ως ισχυρότερος έναντι του προέδρου του Eurogroup καθώς η φυσική του κατάσταση υπερείχε έναντι του Ντάισελμπλουμ.
«Όταν ο πρόεδρος του Eurogroup απέσυρε το κείμενο Μοσκοβισί και εμφάνισε ως δικό του την πρόταση της Γερμανίας, ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών σηκώθηκε νευριασμένος από την καρέκλα του αποκαλώντας ψεύτη τον Ντάισελμπλουμ. Ήταν απίστευτο. Πιστέψαμε ότι θα πιαστούν στα χέρια», υποστηρίζει η ίδια πηγή στη γαλλική αριστερή εφημερίδα.

Το άρθρο που υπογράφει ο Ζαν Κατρερέρ αναφέρει επίσης ότι ο επικεφαλής του Εurogrοup φαίνεται αδύναμος μπροστά στον κ. Βαρουφάκη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης