"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

11.5 C
Trikala

Βγαίνουν τα τρακτέρ στον Τύρναβο για ασφαλιστικό, ροδάκινα και τσίπουρο

lafarm

Σχετικά άρθρα

ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 26 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Διαμαρτυρία με τρακτέρ στην πλατεία του Τυρνάβου αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν οι αγρότες της περιοχής, την Τρίτη 26 Νοεμβρίου, κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνέλευσης των αγροτικών συλλόγων του δήμου που έγινε στο Εμμανουήλειο Πνευματικό Κέντρο.
Σε ανακοίνωση που εκδόθηκε αμέσως μετά τη συνέλευση αναφέρονται τα εξής:
“Μετά από ομόφωνη απόφαση των αγροτών που συμμετείχαν στην σύσκεψη που διοργάνωσε ο Αγροτικός Σύλλογος Τύρναβου. Καλούμε όλους τους συναδέλφους μας με τα αγροτικά τους μηχανήματα (τρακτέρ) την Τρίτη 26/11/2019 στις 11 το πρωί να πάρουν μέρος στο συλλαλητήριο που διοργανώνουμε στην Κεντρική πλατεία του Τυρνάβου έτσι ώστε αγωνιστικά να δηλώσουμε:

Ότι είμαστε κάθετα αντίθετοι σε οποιαδήποτε κυβερνητική σκέψη για αύξηση των ασφαλιστικών μας εισφορών ΕΦΚΑ διεκδικώντας παράλληλα το πάγιο αίτημα μας όπως αυτό διαμορφώθηκε μέσα από τις συσκέψεις των αγροτικών συλλόγων και ομοσπονδιών.

Διεκδικούμε επίσης άμεση στρεμματική ενίσχυση των ροδακινοπαραγωγων που βρίσκονται σε τραγική κατάσταση εξαιτίας του εμπάργκο στην Ρωσία που επέβαλαν Ε.Ε και Ελληνική κυβέρνηση. Μόνιμη και οριστική λύση υπέρ των αμπελοκαλλιεργητων έτσι ώστε να παραμείνει το καθεστώς των διήμερων- έως έχει. Στους αγώνες για την επιβίωση μας δεν περισσεύει κάνεις”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης