"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

12.2 C
Trikala

Βελτιωμένος ο ΑΟΤ, όμως δεν απέφυγε την ήττα από Αστέρα

lafarm

Σχετικά άρθρα

Οι Αρκάδες επικράτησαν με 0-1 στο στάδιο για το κύπελλο

Με πολλές αλλαγές σε σχέση με την πρεμιέρα κόντρα στην Δόξα ο ΑΟΤ παρουσίασε σαφώς καλύτερη εικόνα (ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο) απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης αφήνοντας ελπίδες για καλύτερη εικόνα την Κυριακή στην Καλαμαριά.

Ο Ντόστανιτς μετά το κάζο που υπέστη η άμυνα με την Δράμα πέρασε στο κέντρο της άμυνας δίπλα από τον Γκότοβο τον Πάνο και δεξιά στην άμυνα έβαλε τον Γκουγκούδη. Επίσης στην αριστερή πτέρυγα χρησιμοποίησε τον Νιάρο προκειμένου να ξεκουράσει τον Γκόλια ενώ θέση στην ενδεκάδα πήραν Τσιάρας, Ηλιάδης αλλά και ο Μακρίδης.

Τα Τρίκαλα πίεσαν, έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο στα πρώτα 45 λεπτά και  έστω και αν απείλησαν ελάχιστα την Τρίπολη χειροκροτήθηκαν για την μαχητικότητα τους.

Ο Αστέρας, πιο ποιοτικός, έβαλε ένα γκολ στο 34’ με τον Φερνάντεθ και στην επανάληψη επικράτησε πλήρως με τους επιθετικούς του να χάνουν την μία φάση μετά την άλλη απέναντι από τον Ταϊρη.

Παρά την καθολική επικράτηση των Αρκάδων τα Τρίκαλα θα μπορούσαν να κλέψουν τον βαθμό αφού στο 90’ έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Σταματάκο.Διαιτητής της συνάντησης ο κ. Κοτσάνης (Δράμας) με βοηθούς Απτοσόγλου, Δέτση (Αθηνών). Έδειξε κίτρινη κάρτα στον Γκατζολάρι του ΑΟΤ και τον Μπελόκ του Αστέρα Τρίπολης

ΑΟ Τρίκαλα (Ράτκο Ντόστανιτς): Ταϊρης, Γκουγκούδης, Πάνος, Νιάρος, Γκότοβος, Τσιάρας, Ηλιάδης (62′ Καπός), Γκατζολάρι (46′ Μαντιανί), Συμελίδης, Γιουκαρής, Μακρίδης (77′ Σταματάκος)

Αστέρας Τρίπολης (Σάββας Παντελίδης): Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Μαρτίνεθ, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Μουνάφο, Μπέλοκ, Ρόλε (72′ Μπαστιάνος), Τσιλιανίδης (85΄ Καλτσάς), Φενάντεθ (62′ Τόνσο), Δουβίκας

sportrikala.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης