"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

12.2 C
Trikala

ΒΟΤΑΝΟΛΟΓΙΟ στο βιβλιοπωλείο Κηρήθρες

lafarm

Σχετικά άρθρα

Την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου στο βιβλιοπωλείο ΚΗΡΗΘΡΕΣ οδός Γλάδστωνος 13 και ώρα 11 π.μ. ο γεωπόνος-βοτανολόγος Σωκράτης Βασιλάκος παρουσιάζει το τρίτο του βιβλίο. Πρόκειται για ένα εγχειρίδιο με τίτλο ΒΟΤΑΝΟΛΟΓΙΟ το οποίο περιέχει πολύ χρήσιμες πληροφορίες για τα βότανα καθώς και σύντομη αλλά περιεκτική περιγραφή για 33 βότανα με τις σχετικές έγχρωμες φωτογραφίες τους.
Την εκδήλωση οργανώνει το βιβλιοπωλείο Κηρήθρες και ο Σύλλογος Ορειβασίας και Χιονοδρομίας Τρικάλων

Το παρουσιάζουν οι κ. Καλλιάρας Χάρης πρόεδρος ΣΟΧΤ, Γιάννης Μπίλας εκπαιδευτικός, Λουκάς Αντωνάκος γεωπόνος και ο συγγραφέας. Κάποιες από τις παρουσιάσεις θα συνοδεύει η μουσική των βοτάνων.

Για λόγους γνωριμίας και εξοικείωσης με τα δώρα της φύσης, κατά την άφιξη, θα σερβιριστεί ζεστό τσάι από βότανα Αγροκτήματος Βασιλάκου και θα διανεμηθούν δωρεάν σακουλάκια με αποξηραμένα βότανα, σπόρια και φρέσκα κλαδάκια δενδρολίβανου για φύτευση ή παρασκευή τσαγιού.

Το εγχειρίδιο αυτό που έχει 64 σελίδες αποτελεί προϊόν πολύμηνης και επιμελημένης εργασίας, εκτυπώθηκε σε 3000 αντίτυπα και σκοπό έχει να πληροφορηθεί ο κόσμος για τα θαυματουργά αποτελέσματα των βοτάνων και γιαυτό πωλείται στη συμβολική τιμή των 2 €. – τιμή κόστους. Ο καθένας μπορεί να το κάνει δώρο στον εαυτό του και στους φίλους του. Μπορεί να αλλάξει τη ζωή μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης