"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

18.4 C
Trikala

Βρήκαν τον ασυνείδητο οδηγό που εγκατέλειψε 18χρονο στην άσφαλτο! 48χρονος οδηγός φορτηγού κατηγορείται για θανατηφόρο τροχαίο

lafarm

Σχετικά άρθρα

25 μέρες μετά η αστυνομική έρευνα απέδωσε καρπούς… Βρήκαν τα στοιχεία του 48χρονου οδηγού που χτύπησε στο δρόμο Καρδίτσας-Λάρισας με το φορτηγό του 18χρονο δικυκλιστή και τον εγκατέλειψε στην άσφαλτο με αποτέλεσμα τον θάνατο του νεαρού.

Δείτε αναλυτικά το αστυνομικό δελτίο:

”Σε συνέχεια του από (16-04-2016) Ενημερωτικού Δελτίου Αδικημάτων και Συμβάντων συμπληρωματικά αναφέρεται ότι από την αστυνομική έρευνα του Τμήματος Τροχαίας Καρδίτσας προέκυψαν αρχικά τα στοιχεία κυκλοφορίας του φορτηγού αυτοκίνητου, το οποίο την (23-04-2016) εντοπίστηκε και κατασχέθηκε.

Από την συνεχιζόμενη αστυνομική έρευνα προέκυψαν επίσης τα στοιχεία ταυτότητας του οδηγού. Πρόκειται για έναν 48χρονο ημεδαπό, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια με εγκατάλειψη του τόπου τροχαίου ατυχήματος.”

Θυμίζουμε πως το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε στις 15 Απριλίου το βράδυ στο 12ο χλμ. Επ.Ο. Καρδίτσας-Λάρισας, ;όταν το φορτηγό αυτοκίνητο που κινούταν με κατεύθυνση προς την Καρδίτσα, συγκρούστηκε με δίκυκλη μοτοσικλέτα, που οδηγούσε 18χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού του δικύκλου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης