"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

17 C
Trikala

Βραβεύτηκαν οι κορυφαίοι του ελληνικού ποδοσφαίρου

lafarm

Σχετικά άρθρα

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών βράβευσε τους κορυφαίους της περασμένης αγωνιστικής περιόδου 2017/2018, σε μια βραδιά που ήταν αφιερωμένη στους πρωταγωνιστές του λαοφιλέστερου αθλήματος. Ειδικά βραβεία για την προσφορά τους στο ποδόσφαιρο απονεμήθηκαν στους Ντούσαν Μπάγεβιτς, Νίκο Νιόπλια και Κριστόφ Βαζέχα.

Το βραβείο ΠΣΑΤ για τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή έλαβε ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ και νυν του Ολυμπιακού, Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, ο οποίος υπερκέρασε στην ψηφοφορία των Θοδωρή Βασιλακάκη, Δημήτρη Πέλκα.

Ο Αμρ Ουάρντα (Ατρόμητος) αναδείχθηκε καλύτερος ξένος ποδοσφαιριστής της περσινής χρονιάς, ενώ ο Τάσος Δουβίκας του Αστέρα Τρίπολης ψηφίστηκε ως ο καλύτερος νέος ποδοσφαιριστής. Το βραβείο διεκδίκησαν ακόμη οι Γαλανόπουλος (ΑΕΚ) και Λημνιός (ΠΑΟΚ).

Κορυφαίος τερματοφύλακας ψηφίστηκε ο Ανδρέας Γιαννιώτης, για δεύτερη διαδοχική σεζόν, μετά την εξαιρετική χρονιά που είχε με τον Ατρόμητο. Συνυποψήφιοι ήταν ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος (Παναθηναϊκός/Μπενφίκα) και ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης (ΠΑΟΚ).

Ο Ισπανός, Μανόλο Χιμένεθ, ψηφίστηκε ως ο καλύτερος προπονητής, για την επιτυχία του να οδηγήσει την ΑΕΚ στην κατάκτηση του πρωταθλήματος της Super League μετά από 24 χρόνια. Υπερίσχυσε στην ψηφοφορία των Νταμίρ Κάναντι (Ατρόμητος) και Ραζβάν Λουτσέσκου (ΠΑΟΚ).

Κορυφαίος Έλληνας που αγωνίζεται στο εξωτετικό ήταν ο Κώστας Μανωλάς της Ρόμα. Συνυποψήφιοι του ήταν ο Κώστας Μήτρογλου (Μαρσέιγ/Γαλατασαράι) και ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος (Ντόρτμουντ/Αρσεναλ).

Καλύτερος Έλληνας διαιτητής ψηφίστηκε ο Τάσος Παπαπέτρου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης