"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

16.6 C
Trikala

Βραβεύτηκε η «Λέσχη 97,6» για την κάλυψη των εκλογών 2019

lafarm

Σχετικά άρθρα

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019, στο Gazarte, η Τελετή Απονομής των Regional Media Awards 2019.

Το παρόν έδωσαν σημαντικά Περιφερειακά και Τοπικά ΜΜΕ, εκπρόσωποι της διαφημιστικής αγοράς, διαφημιζόμενοι, δημοσιογράφοι κ.ά. Τα Regional Media Awards 2019 διοργανώνονται για τέταρτη χρονιά από τη Boussias Communications με στόχο να αναδείξουν και να επιβραβεύσουν τα Περιφερειακά και Τοπικά Μέσα (Εφημερίδες, Περιοδικά, Τηλεόραση, Ραδιόφωνο και sites) στη χώρα μας. Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής ήταν φέτος ο Νίκος Χατζηνικολάου, Πρόεδρος της Ένωσης Ιδιοκτητών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών (ΕΙΗΕΑ), και Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης Εκδοτών Εφημερίδων (ΕΝΡΑ), η συμμετοχή του οποίου επιβεβαιώνει και επισφραγίζει την εγκυρότητα της όλης διαδικασίας αλλά και την εξελικτική πορεία των βραβείων.

Την εκδήλωση παρουσίασε ο δημοσιογράφος-συγγραφέας Πέτρος Κουμπλής, ενώ άνοιξε με χαιρετισμό ο Δημήτρης Κορδεράς, Διευθυντής Εκδόσεων της Boussias Communications, ο οποίος αναφέρθηκε στη φετινή διαγωνιστική διαδικασία, ως την πιο ενδιαφέρουσα από κάθε άλλη φορά.

Στην κατηγορία Best Public Interest βραβεύτηκε η Ραδιοφωνική Λέσχη 97,6 για την παρουσίαση και κάλυψη των αυτοδιοικητικών εκλογών της 26ης Μαΐου 2019 κατακτώντας το Bronze βραβείο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης