"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

23.3 C
Trikala

Βόλος: Γέννησε μπροστά στον ταξιτζή έξω από την πόρτα του σπιτιού της

lafarm

Σχετικά άρθρα

Η πολύτεκνη μητέρα έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι βάρους 2.900 γραμμαρίων.

Συγκίνηση έχουν προκαλέσει στην τοπική κοινωνία του Βόλου τα γεννητούρια που ήρθαν με τελείως απρόσμενο τρόπο.

Μια νεαρή μητέρα ήταν μόνη της στο σπίτι όταν κατάλαβε πως έσπασαν τα νερά, ωστόσο διατήρησε την ψυχραιμία της. Το κοριτσάκι της ήταν βιαστικό, όμως εκείνη ήταν αποφασισμένη να το φέρει ακόμα και μόνη της στον κόσμο και τα κατάφερε!

Ακόμα και αν χρειάστηκε να το κάνει στην εξώπορτα του σπιτιού της και ενώ στο μεταξύ έφτανε στο σημείο ταξί που είχε καλέσει για να την παραλάβει και να τη μεταφέρει στο Αχιλλοπούλειο.

Σύμφωνα με τον «Ταχυδρόμο», η 34χρονη, που είναι πολύτεκνη μητέρα, ένιωσε πόνους και κατάλαβε πως έσπασαν τα νερά της. Συνειδητοποιώντας ωστόσο πως είναι θέμα λίγων λεπτών να γεννήσει και επειδή ήταν μόνη στο σπίτι, αποφάσισε να καλέσει ταξί για να τη μεταφέρει στο Νοσοκομείο του Βόλου.

Με το που έφτασε όμως ο ταξιτζής έξω από το σπίτι, έμεινε με το στόμα ανοικτό καθώς θα θυμάται σε όλη του τη ζωή τις εικόνες που αντίκρισε. Η μητέρα βρισκόταν στην εξώπορτα του σπιτιού και το μωρό ερχόταν στον κόσμο από στιγμή σε στιγμή. Με τη βοήθεια του επαγγελματία αυτοκινητιστή που αποδείχθηκε κι αυτός, με τη σειρά του, «τέρας ψυχραιμίας», η 34χρονη και το μωρό επιβιβάστηκαν στο ταξί και λίγη ώρα αργότερα έφταναν στην είσοδο του Νοσοκομείου. Εκεί τους περίμεναν γιατροί και μαίες από τη Γυναικολογική – Μαιευτική Κλινική, οι οποίοι είχαν ήδη ενημερωθεί για το περιστατικό.

Η νεαρή γυναίκα μεταφέρθηκε αμέσως με φορείο στην Κλινική, ενώ το μωρό στο Τμήμα Νεογνών για προληπτικούς λόγους. Και οι δύο εξετάστηκαν εξονυχιστικά από τους γιατρούς, οι οποίοι διαπίστωσαν πως έχαιραν άκρας υγείας.

Την ίδια ώρα, στη Μαιευτική – Γυναικολογική Κλινική του Νοσοκομείου η συγκίνηση ήταν απερίγραπτη, καθώς η γέννηση της μικρής, βάρους 2.900 γραμμαρίων, αποτελεί ένα μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας, σε μία περίοδο που η πανδημία «στοιχειώνει» τα πάντα…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης