"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

13.2 C
Trikala

Βόλος: Εξαπάτησε δεκάδες με την μπλόφα του «κλειδωμένου» Ι.Χ.

lafarm

Σχετικά άρθρα

astinomia

Πλούσια ζωή στο Βόλο έκανε ο 35χρονος απατεώνας σε βάρος του οποίου εκκρεμούν δεκάδες δικογραφίες με εκατοντάδες θύματα απ’ όλη τη χώρα, τα οποία εξαπάτησε με το πρόσχημα ότι είχε μπλοκάρει ο μηχανισμός κλειδώματος στο αυτοκίνητό του και δήθεν χρειαζόταν δανεικά για να πληρώσει τον τεχνικό που θα του το άνοιγε!

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας τον εντόπισαν σε πολυτελές κεντρικό ξενοδοχείο, όπου έκανε… ζωή χαρισάμενη με τα «δανεικά και αγύριστα» που είχε πάρει από επτά περιπτερούχους και ιδιοκτήτες μίνι μάρκετ της πόλης με την ίδια πάντα μέθοδο! Μάλιστα, τον είχε καταγγείλει ο πρόεδρος του Συλλόγου Περιπτερούχων Μαγνησίας επισημαίνοντας ότι είχε πάρει από 300 ως 400 ευρώ από τα θύματα, με την «υπόσχεση» ότι θα τα επέστρεφε μόλις άνοιγε το αυτοκίνητό του!

Ο 35χρονος απατεώνας που κατάγεται από την Έδεσσα συνελήφθη, αλλά δεν είχε πάνω του παρά μόνο 355 ευρώ από τα 2.350 που απέσπασε από τα θύματά του. Πάντως, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου και για τις επτά νέες περιπτώσεις εξαπάτησης, αλλά και επειδή σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις για παρόμοιες απάτες κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση με ποινές φυλάκισης 28 μηνών και 15 ημερών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης