"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

22.8 C
Trikala

Βόλος: Σε επεισόδιο μεταξύ μαθητών δημοτικού “βγήκε” μαχαίρι

lafarm

Σχετικά άρθρα

Μια περίεργη υπόθεση επεισοδίου μεταξύ παιδιών, προκαλεί ανησυχία στους γονείς, αλλά και στην Αστυνομία, που μάλιστα διενήργησε έρευνα, χωρίς αποτέλεσμα μέχρι χθες, για να βρεθούν οι πρωταγωνιστές του. Σύμφωνα με έγκυρες δημοσιογραφικές πληροφορίες και καταγγελία γονέα μαθητή, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ πλησίασαν δεκάδες παιδιά που έπαιζαν προχθές, στον προαύλιο χώρο του ιερού ναού των Αγ. Αναργύρων Βόλου και ζήτησαν πληροφορίες για επεισόδιο, που φέρεται να σημειώθηκε στην ευρύτερη περιοχή, μεταξύ μαθητών. Μάλιστα φέρεται στη διάρκεια του επεισοδίου, κάποιος από τους εμπλακέντες, να έβγαλε και να επέδειξε στους άλλους αιχμηρό αντικείμενο, πιθανότατα μικρό στιλέτο ή μικρό μαχαίρι.

Το επεισόδιο φέρεται να έγινε στην περιοχή του γηπέδου του Μαγνησιακού προχθές ή την Κυριακή και κατά το οποίο φέρονται να συνεπλάκησαν μαθητές Δημοτικού Σχολείου της περιοχής και Γυμνασίου, επίσης της ίδιας περιοχής. Μεταξύ των εμπλακέντων στο επεισόδιο φέρονται και αλλοδαποί, αλβανικής υπηκοότητας, που μάλιστα, σύμφωνα με την ίδια πηγή, χρησιμοποίησαν τις μπλούζες τους, για να κρύψουν τα κεφάλια τους, όταν συνεπλάκησαν με τους συνομηλίκους τους… Τότε, πάνω στον καβγά, ένας εξ αυτών φέρεται να επέδειξε μικρό μαχαίρι ή μικρό στιλέτο, προκαλώντας την τροπή σε φυγή των υπολοίπων, που τρομοκρατήθηκαν. Οι αστυνομικοί της ΔΙΑΣ που ρώτησαν τα παιδιά στο προαύλιο του ιερού ναού των Αγ. Αναργύρων, φέρεται σύμφωνα με γονέα που μίλησε στη «Θ», να γνώριζαν τα παιδιά που συνεπλάκησαν, αφού ανέφεραν ονόματα προς τους ερωτηθέντες, που ωστόσο δεν τους γνώριζαν. Αστυνομική πηγή που ρωτήθηκε σχετικά, επιβεβαίωσε την πληροφορία της διενέργειας έρευνας από την ομάδα ΔΙΑΣ, ωστόσο δήλωσε πως το επεισόδιο δεν πήρε έκταση και οι εμπλακέντες μαθητές διαλύθηκαν.

Η ίδια πηγή επισημαίνει πως οι μαθητές δεν πρέπει να φοβούνται να μιλήσουν στην Αστυνομία, όταν πρόκειται για έκνομες ενέργειες και χρήση βίας από συνομηλίκους τους, που μάλιστα κραδαίνουν μαχαίρια…

Η υπόθεση έχει ανησυχήσει τους γονείς παιδιών στην περιοχή της συνοικίας των Αγ. Αναργύρων, που ζητούν μεγαλύτερη αστυνόμευση, ενώ αποδεικνύει πλέον ότι η εγκληματικότητα και παραβατικότητα έχει φθάσει και σε μικρότερες ηλικίες, ακόμη και παιδιών του Δημοτικού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης