"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

21.4 C
Trikala

«Βόμβες» από Μπατζελή: Υπάρχουν κι άλλοι «δούρειοι ίπποι» στο ΠΑΣΟΚ

lafarm

Σχετικά άρθρα

Σε μία δήλωση που αναμένεται να προκαλέσει αναταράξεις στο ΠΑΣΟΚ προχώρησε η Κατερίνα Μπατζελή, με φόντο την υπόθεση της Εύας Καϊλή. Η υποψήφια βουλευτής στο Βόρειο Τομέα της Αθήνας και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος είπε αυτό που λένε όλοι στα πολιτικά «πηγαδάκια» της Χαριλάου Τρικούπη, αλλά δεν τολμούν να πουν μπροστά στις κάμερες ή μπροστά στα μικρόφωνα.

Η πρώην υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων είπε ότι εντός του ΠΑΣΟΚ υπάρχουν κι άλλοι «δούρειοι ίπποι», αποφεύγοντας, προφανώς, να πει ονόματα.

«Εγώ διαφοροποιήθηκα από τον Νίκο Ανδρουλάκη την επόμενη ώρα. Διότι θεωρώ ότι η κ. Καϊλή θα έπρεπε να είχε διαγραφεί μήνες πριν, όταν διαπιστώθηκαν ορισμένες αποκλίσεις. Αυτό το ξεκαθάρισα για να είμαι σαφής. Δεν ξέρω αν ήταν υπέρ μου ή κατά μου, αλλά εγώ ξεκαθαρίζω τις θέσεις μου. Όπως κάθε φορά θεωρώ ότι θα πρέπει να ξεκαθαρίζει ένα κόμμα τους ανθρώπους που πιθανά είναι επιμολυντές τόσο στη θεωρία, τόσο στην ιδεολογία, όσο και προς τη διαχείριση που είναι το Α και το Ω», είπε μιλώντας στο Attica TV και στην εκπομπή Casus Belli.

Στη συνέχεια ρωτήθηκε από τον Βασίλη Σκουρή για το αν υπάρχουν κι άλλοι «δούρειοι ίπποι», κι άλλοι επιμολυντές, όπως χαρακτηριστικά είπε και απάντησε: «Ακόμα και on camera μπορώ να σας πω ναι. Τι να πω; Σε κάθε πολιτικό κόμμα που είναι πολυτασικά, υπάρχουν τάσεις που μπορεί σταδιακά ή συγκυριακά να αλλοιώσουν…»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης