"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

22.8 C
Trikala

Γαλάζια στελέχη στα «κάγκελα» για την υποψηφιότητα Καραμανλή – Ζητούν να κοπεί από τα ψηφοδέλτια

lafarm

Σχετικά άρθρα

Στα «κάγκελα» εμφανίζονται στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, με την επικείμενη υποψηφιότητα του Κώστα Καραμανλή, ο οποίος ανέλαβε την αντικειμενική πολιτική ευθύνη παραιτούμενος από τη θέση του υπουργού Μεταφορών μετά την τραγωδία στα Τέμπη, προτίθεται όμως να είναι εκ νέου υποψήφιος.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA, ο πρωθυπουργός δέχεται πλέον εισηγήσεις να μην συμπεριλάβει τον πρώην υπουργό στα ψηφοδέλτια του κόμματος. Το θέμα έχει συζητηθεί μεταξύ του Κυριάκου Μητσοτάκη και του Κώστα Αχ. Καραμανλή.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, τόνισε στο briefing πως ούτε για τη Νέα Δημοκρατία, ούτε και για τον Κώστα Καραμανλή τίθεται τέτοιο θέμα, ενώ σημείωσε πως η παραίτησή του τον τιμά.

Το περιβάλλον του Κώστα Καραμανλή, φέρεται να τονίζει πως «τους πολιτικούς τους στέλνουν στο σπίτι τους οι ψηφοφόροι τους και όχι ο… ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και πως στην Κουμουνδούρου έχουν «λερωμένη τη φωλιά τους» καθώς διατηρούν στα ψηφοδέλτιά τους τον καταδικασμένο από το Ειδικό Δικαστήριο, Νίκο Παππά.

Ο Κώστας Καραμανλής φέρεται να υποστηρίζει ότι έχει ζυγίσει τις αποφάσεις του, ενώ συνδράμει στην έρευνα του τραγικού δυστυχήματος με τα στοιχεία που έχει στα χέρια του, ως (πρώην) αρμόδιος υπουργός.

Πηγή: newsbomb.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης