"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

12.3 C
Trikala

Γαλάζιος χαμός από υποψήφιους δημάρχους σε Καλαμπάκα , Πύλη , Φαρκαδόνα – Eκρηκτικό το κλίμα και πονοκέφαλος για τη Νέα Δημοκρατία

lafarm

Σχετικά άρθρα

Με τα σημερινά δεδομένα οι δήμοι Πύλης , Καλαμπάκας και Φαρκαδόνας  είναι αυτοί με τους περισσότερους υποψήφιους δημάρχους  που έχουν αναφορά στη Νέα Δημοκρατία.

Το τρένο για τη διεκδίκηση της διοίκησης του δήμου Φαρκαδόνας ξεκίνησε με τον γαλάζιο δήμαρχο Θανάση Μεριβάκη , τον πρώην πρόεδρο της ΝΟΔΕ  Μιχάλη Μπαγιώτη και τον Γιάννη Σακελαρίου .

Η Νομαρχιακή της Ν.Δ. έχει επίσης “σηκώσει ψηλά τα χέρια” και στην Καλαμπάκα όπου τον δήμο διεκδικούν ο γαλάζιος δήμαρχος Χρήστος Σινάνης και ο Γιάννης Παπαμιχαήλ ενώ άγνωστο παραμένει τι θα πράξει ο Γιάννης Μπουτίνας .

“Μύλος” και στην Πύλη όπου ο γαλάζιος δημαρχος Κώστας Μαράβας διεκδικεί την διοίκηση του δήμου έχοντας απέναντι του τον επίσης γαλάζιο Βαλάντη Τσιούτσια και τον κεντροδεξιό [ σύμφωνα με δήλωση του ] Θεόδωρο Χήρα .

Η πολυδιάσπαση των δυνάμεων της κεντροδεξιάς θεωρείται δεδομένη και το κλίμα που δημιουργείται είναι εκρηκτικό.

Από τη μία οι προσωπικές φιλοδοξίες και από την άλλη  η εμπλοκή πολιτικών γραφείων κατακερματίζουν τις γαλάζιες δυνάμεις.

Και βέβαια εκεί που γίνεται ο κακός χαμός είναι στους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους και στις πιέσεις που δέχονται. 

Είναι γεγονός ότι με τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους καταγράφονται καθημερινά τραγελαφικές καταστάσεις . 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης