"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

12.2 C
Trikala

Γαρδικιώτικο γλέντι στην Αθήνα

lafarm

Σχετικά άρθρα

Η Αδελφότητα Γαρδικιωτών Αθήνας & Πειραιά και το νέο της ΔΣ πραγματοποίησαν μια όμορφη βραδιά με αφορμή την κοπή της πίτας .Η βραδιά είχε κέφι , ενώ την εκπληξη έκαναν με την παρουσία τους ο Κώστας Καραφώτης και ο Θανάσης Βασιλόπουλος στο κλαρίνο .

000
Η προετοιμασία και η οργάνωση της φετινής μας κοπής της πίτας ήταν πραγματικά ¨αγώνας δρόμου¨ για να προλάβουμε και να δώσουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε όλους εκείνους που μας τίμησαν με τη παρουσία τους. Κατά γενική ομολογία η αλλαγή στην εικόνα της αίθουσας, το θερμό καλωσόρισμα μας, το φαγητό, το άψογο σέρβις και ο καταπληκτικός και ¨γνήσιος¨ Χρήστος Λόζιος έκαναν τη βραδιά μία μεγάλη επιτυχία για την Αδελφότητα και το νέο της ΔΣ.

00
Τα παιδιά της Νεολαίας Γαρδικίου και ο Αρης Αλεξίου ο πρόεδρος του χωριού μας ταξίδεψαν για να είναι μαζί μας, η Χαρά Σαφαρίκα και ο Θανάσης Βασιλόπουλος έκαναν άλλη μία φορά την έκπληξη και αυτή τη φορά μαζί τους ήταν και ο Κώστας Καραφώτης! Ο Κώστας Κατσαφάδος και η Νόρα Μιχαλολιάκου μας τίμησαν για άλλη μία φορά με τη παρουσία τους, όπως μας τίμησε και ο κος Θεόδωρος Σκρέκας!
0000
Σκοπός μας ήταν να περάσουν υπέροχα όλοι όσοι βρέθηκαν στην αίθουσα και πιστεύουμε πως το πετύχαμε σε πολύ μεγάλο βαθμό, έχοντας πολύ λίγο χρόνο στη διάθεση μας από τη μέρα που αναλάβαμε και πολλά πράγματα να διορθώσουμε και να τα φέρουμε εκεί που έπρεπε… Κάτι παραπάνω από αισθητή ήταν η απουσία του Σωτήρη και της Κικής Κάκια οι οποίοι δυστυχώς δεν μπόρεσαν να είναι μαζί μας αυτή τη χρονιά λόγω έκτακτου προσωπικού λόγου. Σας ευχαριστούμε όλους για τη παρουσία σας, για την υποστήριξη και τα καλά σας λόγια.!!!
Εκ μέρους του ΔΣ της Αδελφότητας, Βλαχοκώστας Γιάννης
ΥΓ. Το φαγητό που δεν καταναλώθηκε δόθηκε από την Αδελφότητα Γαρδικιωτών στο σισίτιο του Ιερού Ναού Αγίας Τριάδας Πειραιά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης