"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

14.5 C
Trikala

Γενικός διευθυντής του ΟΠΕΚΕΠΕ ο Γιάννης Καργιώτης

lafarm

Σχετικά άρθρα

Tο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ανακοίνωσε τη νέα σύνθεση του προεδρείου του ΟΠΕΚΕΠΕ με ανακατατάξεις στις θέσεις των αντιπροέδρων. Νέος πρόεδρος ορίζεται ο Αθανάσιος Καπρέλης που διατελούσε διευθύνων σύμβουλος του ΕΛΓΟ – Δήμητρα και είχε διατελέσει πρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ και κατά την περίοδο 2010 – 2013. Πρώτος Αντιπρόεδρος ο Γεώργιος Αποστολάκης, δεύτερος Αντιπρόεδρος ο κ. Γεώργιος Κέντρος.
Στη θέση του Γενικού Διευθυντή τοποθετείται ο τρικαλινός κ. Γιάννης Καργιώτης ο οποίος παραμένει τελικά στον Οργανισμό (παρότι δημοσίευμα της ιστοσελίδας paseges.gr τον έφερε να παραιτείται) όπου και κατείχε μέχρι πρότινος τη θέση του αντιπροέδρου.
Τις ευθύνες για την έκβαση της διαδικασίας των δηλώσεων ΟΣΔΕ που είχε ως συνέπεια να τεθούν εκπρόθεσμες οι δηλώσεις μεγάλου αριθμού των παραγωγών, αλλά και των σημαντικών προβλημάτων που υπήρξαν καθ’ όλη τη διάρκεια εφαρμογής της Νέας ΚΑΠ φαίνεται ότι πλήρωσε ο πρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ,  κ. Αντώνιος Μωυσίδης που ως γνωστόν υπέβαλε την παραίτηση του χθες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης