"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

13.4 C
Trikala

Γεωργιάδης: Δεξιός είναι ο εργατικός, ο ιδιοφυής, ο αποτελεσματικός – Aριστερός είναι ο άχρηστος, ο ανεπρόκοπος, ο γρουσούζης

lafarm

Σχετικά άρθρα

Πάμε πάλι: Αυτός ο τύπος, ο Άδωνις Γεωργιάδης  είναι υπουργός, είναι κάθε μέρα στα κανάλια και μας κουνάει το δάχτυλο, φτιάχνει καλάθια (του νοικοκυριού, του νόνου κ.α) κοροϊδεύοντας στα μούτρα τον κόσμο.

Προσέξτε τι είπε αυτό το άτομο που (δυστυχώς) πρέπει να τον αντιμετωπίζουμε και σοβαρά (!) επειδή κυβερνά, άρα παρεμβαίνει στην καθημερινότητα μας, στη ζωή μας! 

Διαβάστε και δείτε το ρεσιτάλ μπαρούφας στο βίντεο παρακάτω: 

«Οι αριστεροί είναι ανεπρόκοποι. Δεν μπορούν να κάνουν πράγματα της προκοπής. H ελληνική γλώσσα είναι μαγική… Αν ανοίξετε το λεξικό Liddell & Scott (είναι το πιο γνωστό αρχαίων ελληνικών στον κόσμο) και πάτε στη λέξη δεξιός (σ.σ: «κάνε το πείραμα να το δεις», λέει σε κάποιον από το ακροατήριο) αλλά… μεταφορικά, ο ευοίωνος, ο εργατικός, ο ιδιοφυής, ο αποτελεσματικόςΑριστερός, μεταφορικά: ο άχρηστος, ο ανεπρόκοπος, ο γρουσούζης. Αυτό σημαίνει στα ελληνικά δεξιός και αριστερός! Είχε να κάνει φυσικά στην αρχαιότητα με το από πού έρχονταν τα πουλιά… Aυτή είναι η πραγματικότητα για το αν ο οιωνός ήταν αίσιος ή απαίσιος. Αίσιος ο δεξιός, απαίσιος ο αριστερός»

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ο άνθρωπος αυτός ψηφίζεται στον τομέα του από 70.000 άτομα σταθερά, χάσει-κερδίσει η ΝΔ. Μου άρεσε που παρεξηγηθήκαμε, όταν μας αποκάλεσε το State Department τριτοκοσμικούς…

  2. Ο άνθρωπος αυτός πουλούσε νανογιλεκα για θεραπεία της σκλήρυνσης κατά πλάκας και έπειθε, ψήφους δε θα πάρει

  3. Δικαιόπολης

    Φίλοι μου Νεοέλληνες δεν απορώ με αυτούς που σας κυβερνάνε ….ειλικρινά απορώ με αυτούς που τους ψηφίζουν.

    Δικαιόπολης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης