"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

9.5 C
Trikala

«Γεύμα Αγάπης» από τον I.Ν. Παναγίας Επισκέψεως

lafarm

Σχετικά άρθρα

O Iερός Ναός της Παναγίας Επισκέψεως , από τον Φεβρουάριο του 2012, με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών     κ. ΑΛΕΞΙΟΥ, άρχισε να λειτουργεί το «Γεύμα Αγάπης», το οποίο δίνει δωρεάν συσσίτιο σε καθημερινή βάση, σε αδελφούς μας άπορους, άνεργους, ασθενείς καί γενικά σε όσους έχουν ανάγκη.«Ζυγίσαμε» τις δυνατότητες που είχαμε από οικονομικής απόψεως, αλλά και από απόψεως ανθρωπίνου δυναμικού και κρίναμε ότι μπορούμε να καλύψουμε τις υπάρχουσες ανάγκες.

Εδώ πρέπει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη καθημερινή μαρτυρία αγάπης θα ήταν αδύνατο να επιτευχθεί δίχως τη βοήθεια και συμβολή των εθελοντριών κυριών που βοηθούν στη διανομή του φαγητού. Είναι αξιοθαύμαστη η προθυμία εθελοντισμού από τις εν λόγω κυρίες, οι οποίες με τη βοήθεια του Κυρίου εργάζονται μέ πλήρη υπευθυνότητα σε αυτό το φιλανθρωπικό και κοινωνικό έργο της Ενορίας μας.

Τά περισσότερα γεύματα που προσφέρονται καθημερινώς προέρχονται από προσφορές ευαισθητοποιημένων συνανθρώπων μας, οι οποίες κατατίθενται είτε αντί «στεφάνου» και «εις μνήμην» είτε για ευλογία «υπέρ υγείας» των οικογενειών τους.

Σήμερα το «Γεύμα Αγάπης» σιτίζει 18 αναξιοπαθούντες αδελφούς μας, οι οποίοι διαμένουν στην Ενορία μας. Οι δικαιούχοι παραλαμβάνουν καθημερινά το γεύμα τους, σε υγιεινά και ασφαλή σκεύη μίας χρήσεως. Μαζί λαμβάνουν γάλα και γιαουρτάκι, ψωμί (καθημερινή προσφορά του αρτοποιείου ΑΡΤΟΓΩΝΙΑ) και σαλάτες (προσφορά της βιοτεχνίας ΒΙΟΣΑΛ).

Όμως, υπάρχουν και ανάγκες που εμείς δεν ξέρουμε! Για αυτό:

Θέλουμε να μας βοηθήσετε:

Εάν γνωρίζετε, στην γειτονιά σας ή στην πολυκατοικία σας, κάποιον ενορίτη μας που έχει ανάγκη, μη διστάσετε! Ελάτε να μας ενημερώσετε!

Αγαπητοί μας ενορίτες,

Αισθανόμαστε έντονα την ανάγκη, για άλλη μια φορά, να σας ευχαριστήσουμε όλους θερμά, που με κάθε πρόσφορο τρόπο, κάτω από εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες, εξακολουθείτε να συμπαραστέκεστε έμπρακτα στις Φιλανθρωπικές δραστηριότητές της Ενορίας μας.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Καθημερινά στον Ιερό Ναό ή στο τηλέφωνο 24310336

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης