"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

10.3 C
Trikala

Για τα πρωτοφανή επεισόδια στον εορτασμό του Κιλελέρ!

lafarm

Σχετικά άρθρα

kileler-bagena
Αγρότες που πλήττονται βαθύτατα από το ασφαλιστικό και φορολογικό νομοσχέδιο της κυβέρνησης, και πραγματικά αντιμετωπίζουν πρόβλημα επαγγελματικής ύπαρξης και επιβίωσης. Όπως πρόβλημα επιβίωσης αντιμετωπίζουν και πολύ μεγάλα ποσοστά του ελληνικού λαού, παρασάγγας βέβαια μεγαλύτερο οι περίπου 1,5 εκατ. άνεργοι.
Είναι οι ίδιοι αγρότες που με τις πολιτικές τους επιλογές , κατά πλειοψηφία, αποδέχονται την κοινή αγροτική πολιτική και τη ευρωπαϊκή νομισματική ένωση, και ταυτόχρονα ζητάνε την αλλαγή της.
Είναι οι ίδιοι αγρότες που εκπαιδεύτηκαν να αρέσκονται και να ηδονίζονται σε υποσχέσεις, σε χάϊδεμα των κομματικών τους αυτιών και σε εκθέσεις αόριστων ιδεών από τους εκάστοτε πολιτικάντηδες, που φυσικά αποσκοπούν σε κομματικά και προσωπικά κέρδη και οφέλη.

«Παρά
Είναι οι ίδιοι αγρότες που καλούνται τώρα να επιστρέψουν τα 500 εκ. ευρώ, σύμφωνα με το ευρωπαϊκό δικαστήριο, από παράνομες επιδοτήσεις που τους δόθηκαν, αλλά που τότε σιωπηλά και αδιαμαρτύρητα τα έπαιρναν, ευγνωμονώντας φυσικά τον πολιτικό τους ευεργέτη.
Είναι οι ίδιοι αγρότες που αν τους μιλήσει κάποιος για μια πολιτική ‘’ρήξη’’ και μια ρήξη με τη νοοτροπία τους, αυτό που θα κάνουν με βεβαιότητα είναι να τον αποδοκιμάσουν και να καταφύγουν στη σίγουρη… πολιτική αγκαλιά του κομματικού σχηματισμού, που θα τους υποσχεθεί τα περισσότερα και τους δημιουργεί τις ‘’ανώτερες’’ ηδονές του ελληνικού λαού, που είναι η υποκρισία και η ψευδαίσθηση.


Αλλά πώς να αντιδράσει αυτός ο λαός όταν θεωρεί ως δεδομένο και άριστο, ακόμα και την εμπορευματοποίηση και κερδοσκοπία, από ”όποιον μπορεί”.. της μαζικής λαϊκής άθλησης!

Θανάσης Μπουλογεώργος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης